Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 9. december 2010

En hyldest til livet!

Mikie. Åh! Den dejlige hund! Om han hører "Too Shy" eller om han får sig en siddende skaber, ved jeg sgu ikke... Hehe. Men dejlig er han. Jeg har fået tilsendt dette billede i dag, i forbindelse med åbning af hans pakkekalender. Han elsker den kalender! Han er en dejlig hund. Jeg glæder mig til at se ham og de svigergamle igen. Det er rart at man kan tage bussen og toget derind. Det kan man ikke hos mine de gamle, og det ville nu engang være nemmere. Men livet er ikke til for at være nemt. Det er i hvert fald ikke min opfattelse. Det er fyldt med hårde kampe og uovervindelige ligegyldigheder. Men i sidste ende - så går det. For det gør det altid. Det ser måske ikke sådan ud her og nu. Måske ser det ud til at være noget virkelig lort, og det ser måske ud til, at man aldrig slipper af med sine problemer igen. Men sådan er verden ikke skruet sammen. Verden er skruet sådan sammen, at intet er for slemt til, at man kan klare det. Mange mennesker opgiver. Men det er ikke det, man bør gøre. Man bør kæmpe alt hvad man har lært. Det er det eneste rigtige, man kan gøre. At opgive er dumt. Direkte dumt. Man kan da godt tænkte "Nu gider jeg sgu ikke mere", men derfra og så til at give op - der er langt. Jeg synes vitterligt, at det eneste rigtige er at tage kampen op. Livet tester en, hele vejen igennem. Men jo mere man kæmper, jo stærkere bliver man, og jo mere overvindelige bliver kampene - og jo lettere er livet at komme igennem.

DET ER VIGTIGT, AT MAN ALDRIG GIVER OP!!!+!

Jeg synes at det er på tide at vi fandeme tager os sammen og kommer i gang med at fejre livet, fejre, at vi lever, fremfor at hensynke i komplet ligegyldige ting - som jeg for nyligt selv har gjort. Jeg gik op i en ligegyldig blog, skrevet på blog.dk, samt ligegyldige kommentarer, skrevet til mig i den blog. Det var ikke min blog, men jeg kommenterede den og fik mindre pæne svar fra forfatteren. Det slog mig ud - og hvorfor? Dumt. Det gælder sgu om at tage livet mindre seriøst, og ikke altid vægte og veje alle livets spørgsmål og prøvelser. Man må lidt se i øjnene, at livet er svært engang imellem - oftere for nogle end for andre, og jeg mener ikke, at de problemer, man nu engang har, er ligegyldige. Nogle er, men langt fra alle. Depression, f.eks. er IKKE et ligegyldigt problem. Men mange har tendens til at synke ind i depressionen og svælge i den - for helvede; det gjorde jeg selv! Men da jeg fandt ud af, at positiv tænkning kunne ændre det, blev det mit våben. I starten troede jeg ikke på det. Jeg troede ikke, at det ville virke, men jeg blev ved med at tænke "I morgen blev det bedre". Og allerede et par dage efter blev "i morgen" bedre! Da indså jeg, at positiv tænkning rent faktisk virker, det er ikke overvurderet, og i stedet for at tænke, at hvis jeg ikke håbede på at få det godt, behøvede jeg ikke at frygte at jeg ikke gjorde, tænkte jeg: Det skal nok gå, for det gør det altid. Ganske enkelt. Det var en skøn opdagelse. Det er skønt at jeg er i stand til at se bort fra ligegyldige ting. Nogle gange er det sværere end andre. Men for det meste... Så er det forholdsvis nemt.

Livet er en gave. En kæmpestor gave, som man virkelig skal gøre alt for at leve ud til det, man ønsker. Jeg ønsker ikke dette liv, jeg har, men et liv uden sygdom og med en karriere. Nu er det bare ikke sådan, og derfor må jeg tage mig til takke med det, jeg har. Og det er også fedt! Det er sgu da fedt nok at være glad for livet, nyde at stå op om morgenen og være i godt humør langt de fleste dage! Engang var jeg trist og selvmordstruet hver eneste dag. Nu er tristhed en sjældenhed hos mig. Jeg elsker at være glad. Det er det skønneste i verden, det er det, man skal holde fast i! Glæden ved glæde! Yay! Kæmp for det, honeys and dudes, for I får det sgu langt bedre! Der findes ikke noget bedre end at gå i seng efter en dag fyldt med glæde og positivitet!

"Lust for life" er et genialt motto! Husk det, alle jer, der læser denne blog. Husk på, at livet er værdifuldt, og burde leves til fulde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar