Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. december 2010

Danger! High Voltage

Fordi denne sang er nødt til at blive hørt af flest muligt mennesker!


Jeg ved da godt, at denne blog ikke er superbesøgt, men jeg har da mellem 15-25 besøgende om dagen, så hvis jeg kan dele denne sang med blot 15-25 mennesker, som ikke har hørt den før, er jeg tilfreds! Jeg elsker simpelthen at høre den, og dem, der har lavet denne video er simpelthen for... skøre! Det er genialt! Jeg elsker det sgu. Jeg burde høre mere med Electrix Six, men jeg er så fascineret af denne sang, så jeg stort set ikke får hørt andet! Hehe.

Menøh... Juleaftensmorgen er over os. Jeg vågnede pga et mareridt, men det var heldigvis bare - et mareridt. Jeg synes at min stol opfører sig mærkeligt... Er den allerede ved at gå i stykker?! Vi købte den i november! Det er nok fordi jeg har haft et krampeanfald i den. Men René holdt mig, så jeg ikke ødelagde den. 1000 kroner for en stol er sgu mange penge.

Jeg har smidt mit brilleetui væk. Satans. Det går mig ret meget på... Men det gør det altid, når noget går tabt i min bunke af rod. Måske det alligevel godt kan betale sig at rydde op engang imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar