Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 11. december 2010

Hvor har jeg bare ondt overalt...

Nogle  ting er virkelig "typisk Rikke" - right? Lige nu, 08:11, drikker jeg Coop cola light og spiser et mindre stykke marcipan. Det er kun 20 minutter siden jeg stod op, men jeg drømte i nat, at jeg spiste marcipan. Hehe. var totalt lækkersulten, da jeg vågnede. Og er det ikke bare enormt typisk mig? Lige da jeg vågnede, var det fordi jeg havde drømt at René og jeg var til en julefrokost hvor også sangerinden Christina Aguilera var med, og vi havde en trekant. Eller; jeg nåede at vågne før den seksuelle akt ligesom nåede at gå i gang, fordi vi ikke kunne finde nogen kondomer til René. 

Anyways. Jeg overvejer at gå ned og handle. Men Renés regel er 1 time. Jeg skal have været vågen i 1 time før jeg må gå nogle steder. Altså, på grund af epilepsien, ikke? What the hell... Skal alligevel i bad først, tror jeg. Det ville bare være SÅ rart at få det overstået tidligt.

Jeg har sovet for længe. Jeg gik i seng omkring halv elleve, og sov til omkring 8. Det er alt, alt for lang tid. Min ryg er totalt smadret. Ja, også knæene... De er nok i værre stand. Det ville ikke være så slemt, hvis det ikke var fordi jeg har gået rundt på samme måde som før jeg slog dem... I sne og alt muligt. 

Jeg burde bage. Men René sover, så jeg kan ikke tænde lys. Satans. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar