Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 19. december 2010

Surrealistisk at det allerede er jul!

Søndag morgen. Jeg har frem til torsdag aften/fredag morgen til at få det godt nok til at kunne lave julemad... Jeg kan sikkert godt, jeg sidder jo alligevel ned og skræller kartofler. Men vi skal have handlet ind til hele julen, vi skal have ryddet op og fundet på en god spiseplads. Tror, at vi tager bordet ind. Det kunne jeg forestille mig. René kan ikke klare dette pres alene. Jaja, sure, jeg kan (normalt), men jeg har ikke fået en operation, og se hvad alt det slæberi har bragt mig. Jeg er jo stort set sengeliggende nu. Jeg er overbevist om, at det er fordi jeg har båret for meget. Men vi må forsøge at planlægge vores indkøb i de kommende dage, så vi kan få købt det hele ind. Jeg skal have lavet en huskeliste, så vi har noget at købe ind efter. Jeg skal have vasket tøj, jeg skal gøre det værste rent, i hvert fald lige hurtigt støvsuge og rydde op.  René skal ikke ordne alt fordi jeg har lidt ondt i ryggen. Men tilsyneladende har det hjulpet lidt på min ryg/skulder at få masseret Tiger Balsam på. Det er en god ting. Et godt tegn. Så kan det måske nå at reddes inden jul? 

Det er virkelig fuldstændig surrealistisk, at det er juleaften på fredag... Det er den 19. december i dag... Det er da alligevel vildt... December er gået lynhurtigt, som i usandsynligt hurtigt. Jeg synes lige, at René har åbnet den første pakke i pakkekalenderen. I dag er kedelig. Det er et gavekort til pizza, men vi har brugt pengene på pizza tidligere på ugen, faktisk den dag, jeg lagde mig med ryggen, og derfor skal vi ikke have pizza i dag. Sur røv, hm?

Åh, hvad jeg ville give for at skåne René for indkøb i dag... For at vi kunne få købt alt ind i god tid... Men når han ikke vil have hjælp af mine forældre, så bliver det bare ikke sådan. Svigerforældrene kan sgu ikke komme herned i det her vejr, det kan MOR heller ikke, vi er semi-uvenner med Kim og Majbrit - så er der ingen tilbage!

Gud, det minder mig om, at det er 4. søndag i advent i dag! Jeg skal huske at sende digtene. I sidste uge glemte jeg det, og måtte sende dem i mandags. Det er bare en anelse pinligt... Just a touch.

Over and out

Ingen kommentarer:

Send en kommentar