Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. december 2010

Nyt eksperiment!

Jeg har igen-igen leget med makeuppen. Det her er en af de mere heldige, synes jeg. Jeg er tilfreds, selvom hovedet vender lidt skæv... Hehe... Who cares! Det er makeuppen, der tæller, ikke sandt?

Jeg glæder mig til at flashe min cool, lilla makeup for alle, der skulle se mig på vej til Jersie! De vil helt sikkert synes at jeg er megasmuk. Hvorfor skulle de ikke det? Jeg ER jo megasmuk. I hvert fald i dag. Jeg har lagt en l
yserød base og lagt en lilla farve over, og så bare en sort eyeliner og mascara. Jeg synes at det er heldigt nok! Jeg har taget et lille billede af det, as well, så I kan se, hvordan det ser ud på lukkede øjenlåg!

Åh, hvor er jeg altså bare en sminkedukke. Men det er fedt at eksperimentere og finde på nye ting, som andre sikkert har fundet på før mig, men som jeg ikke kender noget til. Hehe. Jeg synes at dette billede er vildt smukt.


Jeg ved godt, at jeg fremstår som en opmærksomhedsluder - men det er jeg faktisk ikke. Jeg kan bare godt lide at se makeuppen selv, udefra, plus at jeg godt kan lide at dele mine erfaringer med andre. Jeg er måske ikke superduper dygtig til at lægge makeup - men øvelse gør mester, ikke sandt? Jeg synes at det er sjovt at tage billeder
af mig selv, og især efter jeg fandt ud af, at jeg er bedre til det, end René er! Haha, Dårlig fotograf, er han! JEG er derimod en excellent fotograf! Yeah... That's me. Excellent. Better learn it.

Jeg håber for en gangs skyld ikke at det sner, når jeg skal afsted, fordi jeg så ikke længere er smuk, når makeuppen løber (jeg ved ikke hvor den løber hen, men højst sandsy
nligt ned ad kinderne), men måske er jeg heldig at den bliver siddende. Jeg regner med at tage afsted om et par timer. Hvordan vejret ser ud til dent tid, er ikke til at sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar