Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 30. december 2010

Minus 2

Tah da! Jeg er ikke skizofren. How about that. Det er gået væk. Jeg behøver ikke at tage min tossemedicin længere! Det er da en genial nyhed. Jeg stemmer på, at jeg begynder at trappe ud allerede i dag! Hehe. Det bliver så fedt! Det er hele 2 piller mindre! Så skal jeg kun tage 4 om morgenen og 7 om aftenen! Det er sgu da fedt! Yeah!

Ellers går tingene ret dårligt... Jeg skriver ikke så meget om dem herinde, fordi jeg ved, at nogle af læserne af denne blog ikke helt kan klare sandheden om, hvor dårligt det egentlig går. Men jeg kan forsikre jer om, at jeg ikke er psykotisk, men bare depressiv. Det er jo som bekendt ikke det samme. René tager piller mod depression. Det kan jeg ikke. Jeg kan ikke tåle dem, for jeg har epilepsi. Den kan ikke så godt lide antidepressive piller. I hvert fald ikke dem, jeg har prøvet.

"Then it all crashes down, and you break your crown. And you point your finger, but there's no one around. Just want one thing, just to play the king, but your castle's crumbling and you're left with just a name - where's your crown, King Nothing?" Hm. Det er fra en Metallica sang, "King Nothing" - en af mine yndlings. Den er så god. Jeg hørte Medina lige før. Hun er cool nok.

Nu er der kun små 20 minutter til, jeg skal vække Sleeping Beauty derovre. Han skal jo op og til lægen. Hen hos forældrene og låne bilen - hvis vi må. Og så hjem og handle. Jah. Det er vores plan i dag. At handle. Kedeligt. Men jeg glæder mig til at se mine svigerforældre. Det er altid så hyggeligt hos dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar