Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 6. december 2010

[indsæt titel her]

I dag er der ingen sne at skovle. Ikke endnu, i hvert fald, og det sner ikke. Men pyt med det. Jeg er fuldstændig høj på "Yes Man"-sangen! Den er simpelthen så multifed... Jeg er ked af, at det er et fiktivt band, som har lavet den - de burde fandeme lave et rigtig band, med de samme musikere/sangere. Zooey Deschanel kan jo sagtens synge - hun kan godt både spille skuespil og synge. Det burde hun. For den sang dér... Wauw.

Kim er vist sur på René igen, over noget i spillet, så det er ikke helt sikkert, at vi skal derop nytårsaften. Det er irriterende at Kim er så hidsig. Men vi bliver bare hjemme og hygger, hvis vi ikke tager derop. Det lader til, at vi generelt bare bliver hjemme hele december. Hehe. Uh, jeg glæder mig til jul. Det bliver en herlig dag! Det er simpelthen så cool.

I dag er dagens ønske i Ønske Boksen (Renés julekalender) enten massage foran WoW eller en dejlig fælles opvask. Men jeg vaskede op i går. Så alt efter, hvad jeg laver til aftensmad, så vælger han højst sandsynligt nummer 1. Hans pakkekalender er på et gavekort til "wellness" - en dag, hvor han bliver rigtig forkælet og kan få lige hvad han ønsker sig - en dag helt i hans tegn. Men det er et gavekort, der gælder frem til 24. december. Det er jo dejligt for ham - så kan han vælge massagen i dag, og så gemme wellness-gavekortet til en anden dag. Han er så dejlig. Min yndlings.

På onsdag skal jeg til KBJ. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal snakke med ham om. Jeg overvejer om jeg skal tvinge René til at tage med... Det er jo med bussen, så han siger nok nej. Men jeg håber alligevel. Jeg vil gerne have ham med. KBJ vil også gerne have ham med. Vi trænger til at snakke sammen... Også selvom jeg burde snakke med ham alene, KBJ. Men det er så rart at have René med - fokus bliver fjernet fra mig lidt, det er meget rart! Jeg føler at der skal et billede ind i dag, men... Hvilket? Jeg har ingen nye billeder... Typisk. Haha. Den må I have til gode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar