Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 6. december 2010

Morgengrim - I'm loving it!

Okay, jeg er rar. Jeg sætter et billede af min morgengrimhed ind. Jeg græd i går, som en ægte tudemarie, og makeuppen klarede det ikke helt, hvorefter jeg gik i seng uden at fjerne den... This is me. Sådan ser jeg ud til hverdag! Haha... Jeg gider aldrig at fjerne makeup, fordi det er så sjældent at jeg har noget på. Totalt dårligt for både hud og øjenvipper, men... Jeg magter det som regel ikke. Hehe. Jeg er simpelthen så fæl.

Burde fjerne det og gå i bad. Men jeg har SÅ ondt i hovedet, jeg har taget hovedpinepiller, lortet virker ikke. PIS. Men jeg regner med, at jeg måske kan få blæst den væk, når jeg skal ned og handle. Tror ikke, at René går med i dag, og det er fint nok. Det generer mig ikke så meget... Haha.

Jeg kunne også vælge en lur og håbe at DEN fjerner hovedpinen. Det er som regel den mulighed, jeg vælger. Jeg elsker at sove. Sådan, for real. Det er skønt. Men jeg går ikke i seng nu, når René er hjemme om 40-50 minutter.. Det ville være for dumt. Men jeg har fandeme hovedpine, så det slet ikke er til at fatte... Jeg gør det nok også værre ved at høre høj musik, men... "Yes Man" er bare så fed!

Jeg er træt. Sådan, virkelig træt... Har slet, slet ikke fået søvn nok. Jeg skal under alle omstændigheder have en lur. Jeg burde have sovet mens René var til genoptræning. Men. Det gjorde jeg ikke. Jeg kunne jo godt skynde mig at få den ekstra halve time eller noget, jeg kan få? Jo, det tror jeg, at jeg vil gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar