Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 29. december 2010

I'm the star!

En aften i søvnens tegn. Jeg har sovet. Taget en lur. Jeg var træt. Det er jeg stadig. Men... Jeg skal tidligt op i morgen. René skal til lægen, og jeg tager med. Vi skal hjem hos mine svigerforældre bagefter. Bare sådan... Lige kigge forbi. Vi skal låne bilen, hvis vi må. For vi vil gerne have handlet stort ind. Det er bedst i bil - jeg orker ikke flere mareridtsagtige drømme om indkøb.

Jeg er ved at få eksem på den hånd, der ellers altid er gået fri; den venstre. Øv. Mon det er noget stressrelateret? Åh, altså den ortopædiske undersøgelse tager livet af mig! Jeg er SÅ bange...! Over noget komplet ligegyldigt... Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv...! Det er komplet fjollet! Jeg forstår ikke mig selv engang imellem. Det er en undersøgelse, der muligvis kan konstatere om mine knæ fejler noget, der muligvis kan fikses ved en øvelse eller noget andet. Det er en undersøgelse, der hjælper mig. Hvad er jeg bange for??? PIS, altså.

Jeg trænger til ro... Hvorfor er her ikke ro... René sidder og råber og skriger i TS. Eller nej. Det gør han ikke. Men han snakker meget højt og entusiastisk. Jeg kan ikke helt holde ud at høre på det, så jeg skal skrue højt op for min musik, og så kan jeg så ellers bare sidde og få blæst trommehinderne ud, netop som jeg trænger til ro. Vi skal også have lavet en indkøbsliste til hvis vi nu kan få lov til at låne bilen... Så er den jo sådan set meget rar at have. Ja, bilen, men også indkøbssedlen. Suk... Jeg trænger til at sove mere, men klokken er kun 20:40. Det går ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar