Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. december 2010

Sleepyhead og G:/


Så, for satan. Kim har været sur i nogle dage, over at René sammensatte et raid mens Kim ikke var hjemme. Så nu har René trykket G:/ og har dermed forladt guilden. Han gider dem ikke længere. Som han lige har sagt: "Det er værre end Dallas" - så han spiller ikke i en guild længere. Ærgerligt, nu hvor Cataclysm lige er udkommet, og de skulle hygge sig med det. Så den tid er forbi - René siger at han ikke melder sig ind i guilden igen. At han fremover spiller alene - i hvert fald i et godt stykke tid, indtil han finder en god guild, Såøh... Vi skal nok ikke hjem til Kim & Majbrit nytårsaften. Psh.

De har en pæn tendens til at blande spil og den virkelige verden sammen, og vi kan godt regne med, at vi er bandlyst i den virkelige verden. René bliver muligvis smidt af TeamSpeak, og må bruge Skype, hvis han skal snakke med andre.

Ej, jamen... Det er næsten for komisk til at være sandt... Men det er det. Kim er simpelthen blevet tøsefornærmet igen, og nu vil han ikke spille længere, og René har fået nok og er skredet. Hold da op. Drama for alle 235 kroner! Haha... Det er utroligt så meget splid et ganske almindeligt computerspil kan skabe... Men... Ja. Nu spiller han, når han selv vil, og ikke på guildens raidtider. Det er okay med mig, for han var ikke glad i guilden. Jeg forstår ham godt. Han trængte til at komme væk. Jeg håber at han får mere glæde ud af spillet, nu hvor han er udenfor guilden, og ikke skal tænke på dem hele tiden. Det har gået ham på længe.

Når det er sagt: Dear God I'm tired... Jeg er lige vågnet, jeg burde gå i seng igen. Jeg skulle have været ovre på ejendomskontoret i dag. Det kom jeg så ikke. Hehe. Sleepyhead. That's me.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar