Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. december 2010

Overraskelsesbesøg og julekalendere!

Yay. Mit hakkede kød duede faktisk! Min kødhakker dur til noget! Den dyre, Bosch kødhakker, jeg fik af mine forældre, dur! Det troede jeg ikke, for den kan ikke hakke kylling. Det bliver mos. Men OK; der er meget vand i kylling. Det er der ikke i helt frisk skinkekød. Så vi fik frikadeller i går. De smagte superlækkert. Jeg kan bare det pis med frikadeller, efterhånden. Hehe.

I dag tager jeg ind til mine svigerforældre. De vil sikkert gerne have mig på besøg i dag - men de får intet valg! Haha... Så kan de lære det. Jeg tager et sats på, at de er hjemme - og er de ikke, ja, så har jeg da fået en hyggetur ud af det.

Jeg burde faktisk gå i bad nu, men jeg ved sgu ikke helt, om det er det, jeg har lyst til lige nu. Jeg regner at tage bussen 08:24, hvis den kører dér, men ellers 08:44. Jeg skal have tjekket tiderne. Turen hjem skal være fastlagt, for jeg skal mødes med René ved Brugsen på vejen hjem. Det er min plan. Og Renés. Men det bliver rart at se min svigermor igen. Hun er sgu en dejlig en!

Renés ønskekalender er i dag valget mellem TV-hygge og biografhygge. Så det skal ordnes, når han har taget valget. I hans slikkalender er der en pose Vampyrer. Hehe. He's gonna love it! Jeg glæder mig sådan til i dag. Tror at det bliver en cool dag!

Jeg skal også lige ud og feje sneen væk ude fra haveindgangen. Regner med at køre det om halvanden times tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar