Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 9. december 2010

Breaking News: "Rikke Poulsen" ændrer udseende!

Jeg har fået lyst til at ændre baggrunden på min blog - den anden var lidt dyster, og jeg ønsker en munter blog. Der er visse ting, som er skrevet med hvidt i de tidligere indlæg, som nu ikke kan ses - men jeg kan ikke sidde og lede det hele igennem for at finde dem :) Så I må tage jer til takke med de nye blogs, som fremover ikke vil indeholde hvid.

Det dejlige er jo, at det sner i dag. Superdejligt! Jeg nyder det rigtig meget. Spiser lidt popcorn, drikker lidt cola og skal snart børste tænder - jeg frygter for det, pga det store sår på min tunge... Det kommet til at svide, med tandpastaen, and all. Men: tandbørstning er vigtig.

Jeg havde glemt at vi skulle ønske os noget af Camillas unger, så jeg har skyndt mig at sende en sms. Men...  Jeg tror, at det er for sent... Hun snakkede noget om, da jeg talte med hende sidst, at Cenia har snakket om at købe et billede af alle 4 unger, altså taget hos en fotograf. Det er fedt nok med billeder af ungerne - men jeg kan ikke klare det dér med billeder med øjne på. Jeg har det virkelig skidt med det. Og det er synd, hvis hun skal bruge penge på et fotografi, som så ikke kan komme op at hænge.  Jeg håber at jeg har stoppet dem i tide...!

Jeg har brugt min eftermiddag på at chatte med CC, det har været hyggeligt. Jeg har også fået snakket med Joseph om julen, og hun har fået et sted at være. Jeg er bekymret for hende. Hun har fået konstateret en moderat til svær depression, og det gør ondt på mig, at hun har det skidt... Ville ønske, at jeg kunne hjælpe hende. Men der er nok ikke så pokkers meget, jeg kan stille op. Øv bøv. Men jeg er sikker på, at hendes psykolog gør et godt stykke arbejde.

Der kører en eller anden  zombiefilm i baggrunden. Hehe. René elsker zombiefilm. Jeg skal have ringet til min mor. Det vil jeg gøre nu, tror jeg, måske er hun hjemme. Jeg ved det ikke. But hey - it's worth a try! Skal nok også ned og handle i dag, har ikke helt besluttet mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar