Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 8. december 2010

Whore no more

"I'm not you're late night bootycall (whore no more) Don't call me past 11 p.m." - HAHA! Jeg elsker det dér kor bagved Zooeys stemme, "Whore no more" - det er SÅ genialt...! De laver simpelthen de fedeste sange, Munchausen By Proxy - Øøøøv at de ikke er et rigtigt band, men blot et fiktivt band i en film. Husk, guys, at hvis I søger på Youtube, så søg eventuelt efter Zooey Deschanel & Von Iva. Det er dem, der har lavet film-bandet. Den sang, jeg snakker om her her, er "Sweet Ballad".

Ellers er jeg efterhånden ready to go, og jeg sprøjter blogs ud som afhang mit liv af det. Mafiaduden med pistolen mod min tinding "Skriv så, Rikke, eller jeg blæser hjernen ud på dig!" Ja. For jeg har sådan en. En hjerne. Det kan godt være, at visse mennesker, hvis initialer er RSP, mener at der bare er luft. Men der er en hjerne - en godt begavet en, oven i købet! Hehe. Uh, jeg glæder mig vildt til KBJ. Jeg har ikke været derinde i 3 måneder. Jeg satser på, at de ikke kyler mig ud... Det vil være en katastrofe! Jeg vil i stedet se positivt på det og glæde mig til at se The Man Behind The Scenes. KBJ er en psykiatri-gud! Jeg elsker bare, når han gør et godt stykke arbejde - hvilket er ALTID. Så ja, jeg er MEGAglad for, at jeg har skaffet mig ham som psykiater. Tak til min læge for at anbefale ham! Min læge, by the way, er Thomas Børresen, som er den mest geniale læge EVER. Jeg er glad for mine behandlere. Min tandlæge, Zelda, er også virkelig dygtig! Jeg er godt tilfreds!

Jeg tror, at jeg vækker René om 15 minutter. Så har han en times tid til at blive klar til at tage afsted, eller til at vurdere om han IKKE kan tage afsted. Psh. Hvis han ikke kan, er det fordi han er doven. Men det må han selv om. Det er HAM, der har ondt og HAM, der skal snakke smertebehandling. Såøh... Hvis han siger "Jeg kan ikke i dag, jeg har for ondt" og jeg kommer hjem og han sidder og spiller... Så ryger der en skideballe af. Og den lander lige i Renés ansigt og især hans ører.

Jeg er sgu glad i dag! Yeah! Ligesom i går. CC kunne slet ikke følge med! Haha... Jeg er åbenbart enormt morsom når jeg er i godt humør. Det er jo dejligt, hun sagde, at det smitter. Yay. For hun er deprimeret, så jeg er da glad, hvis jeg kan skabe lidt f(n)is hos hende! Ej. Man må ikke snakker om om prutter så tidligt om morgenen, så jeg fjerner parentesen igen: jeg er glad, hvis jeg kan skabe lidt fnis hos folk. Ha! Uh, 10 minutter, så skal manden op! Mhm... Glæder mig til at se hans smukke øjne, der ikke kan vænne sig lyset! Haha. Sleepyhead.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar