Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. december 2010

Morgenhistorie

Åh... Alt det, jeg dog skal nå i dag! Ej... Hehe... Det er faktisk ikke særlig meget. Jeg skal vaske et par gryder op, jeg skal vaske tøj og skovle sne - og så skal jeg handle. Jeg skal ikke selv bære det hjem, håber jeg, for Anders kommer i dag. Han hjælper mig nok med at handle. Ellers har jeg en aftale med mine forældre! Den er René dog ikke glad for. Han vil hellere gå frem og tilbage 3 gange end at lade dem handle for os. Det kan jeg godt forstå, men... Der er ingen af os, der kan bære så meget. 

Ellers har det været en begivenhedsrig nat. Wauw. Jeg har sovet. Hele freaking natten! Jeg plejer at vågne 2-3 gange, men jeg gik i seng klokken 24 og stod op 06:15, da vækkeuret ringede. Helt mærkeligt. Så gik jeg på toilettet, og så i bad. Jeg skulle være færdig inden klokken 7, da René skulle op dér. And what do you know - færdig præcis på slaget 7! Hvor heldig kan man være! Hehe.

Jeg er ved at lave noget morgenmad til os. René skal gå om en halv times tid, og han skulle gerne have noget i maven. Nu, hvor jeg har fået hældt medicin op, er jeg ved at være klar til at ... Oh yeah... Elektrikeren kommer måske i dag, så jeg kan faktisk ikke komme over og vaske før René kommer hjem. Jeg frygter for den vasketur. Jeg har simpelthen så ondt, jeg kan slet ikke overskue at skulle bære vasketøjet her fra og til vaskeriet og tilbage igen. Det virker virkelig bare... Ja, uoverskueligt. Lort.

Jeg skal sgu også have ringet til min farmor, det er jo flere dage siden jeg sidst har gjort det. Det må jeg hellere gøre med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar