Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. december 2010

"Elsker dig for evigt"

Jeg sidder her tidligt torsdag morgen, klokken er knapt halv seks. Jeg lytter til "Elsker dig for evigt" med Lars H.U.G. Jeg er simpelthen så glad for den sang. Jeg tænker altid på René, når jeg hører den. Han er smuk. Han blev vred i går, fordi jeg har rodet. Men jeg faldt i søvn imens. Så jeg står sikkert til en skideballe i dag. Hehe. Jeg blev nødt til at gå i seng, for jeg havde ondt i ryggen. Og det sker altid, at jeg falder i søvn, når jeg lægger mig ned, det slår aldrig fejl. Sådan er det, når man er gammel. Haha. 

Jeg har temmelig ondt i knæet i dag. Og i venstre tommelfinger. Den kunne åbenbart ikke lide at skrælle appelsiner. Mmm.... Appelsiner! Jeg har lige spist 2 her til morgen, de så simpelthen så indbydende ud. I dag skal jeg lave en huskeliste, så vi kan se, om vi har alle de ting, vi skal bruge, eller om vi er nødt til at gå ned i Brugsen igen i dag. Jeg glæder mig sådan til i morgen! Jeg tog stegen ud i går. Den står i køleskabet nu. Jeg håber inderligt at den når at tø op...! Det SKAL den bare... Ellers er det jo en katastrofe. Og hvordan fa'en ved jeg, om lortet er tøet op inde i midten?! Nå... Jeg må jo bare følge mit instinkt. Sikke en katastrofe! Haha.

Min mor ringede til mig i går og ville have info om selvskade. Om folk, der skærer i sig selv. Derfor skrev jeg en e-mail til hende. Jeg synes selv, at jeg har fået fat i det rigtige - at det er brugbart og godt skrevet. Jeg håber at min mor er enig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar