Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. december 2010

It's christmastime!

Haha... René og jeg skulle hjem fra indkøb i dag, og pludselig, i vejkanten, midt i sneen, stod et lille plastic rensdyr. Haha. Det er sgu da genialt. Så René skyndte sig at tage et billede af det. Det er sgu komisk. Det er tydeligt at det er placeret sådan - og hvilken humor! Genialt. Jeg elsker det. Og jeg elsker dette billede!

Jeg har lige spist pasta med mozzarellaost og ketchup - gad simpelthen ikke at lave mad. Jeg skal bage boller her senere i aften - det skal nok være inden for den næste times tid, for det er ikke hyggeboller (haha - det lyder perverst) men boller, der skal spises i stedet for købt brød. Så det må jeg ligesom have have gang i. Jeg skal også snakke med CC - det har vi en aftale om. Plus at jeg skal have vasket op - ja, jeg er en travl kvinde. Hehe.

Jeg holder jo en uges pause fra blog.dk, og jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt jeg har lyst til at vende tilbage. Faktisk nej, men jeg ved godt, at når spærringen fjernes, går jeg ind og kigger. Og så er jeg addicted once again. Jeg tror, at jeg vil koncentrere mig mere om denne side, selvom jeg ikke helt regner med at sætte kommentarbokse på igen. Pyt med det. Jeg får aldrig kommentarer alligevel. Hehe.

Vejret har jo været skønt i dag. Solen har skinnet, og temperaturen har ligget på 0-punktet stort set hele dagen. Ingen minusgrader - det er skønt nok, men lige nu, der fryser jeg godt nok... Virkelig meget. Øv bøv. Jeg skal have snakket med Joseph om hun har set "Queen of the Damned", som hun fik i julegave. Jeg glæder mig sygt meget til at høre hendes mening om den film! Det er bare så helt utroligt spændende! Jeg må hellere skrive en sms til hende senere. Det vil hun nok også sætte pris på. Jeg burde faktisk også skrive til Hamid, men det bliver ikke i dag. Jeg er ikke sms-mester. Jeg hader at skrive sms'er. Menøh... Det er jo fremtiden. Jeg bliver nødt til det. Ellers er jeg jo håbløst bagefter... Det er jeg allerede i forvejen. Haha. Old hag. That's me.

Anyways; det har været en herrefed dag. Masser af hygge, afslapning, "chatning", snak, gåtur og om lidt bagning og opvask - it's all good, man, it's all good!

"YES MAN! Let's go for a ride, there's so many lanes that we could try"- seriøst, hør den! Den ligger på min sangliste - "Yes Man". LYT LYT LYT!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar