Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. december 2010

Det er rart med motion

Er det ikke bare skønt, når man tror at man har en aftale, som man så selv skal ringe og finde ud af er aflyst, men man i mellemtiden har nået at aflyse en anden aftale? Rodet? Okay. Jeg havde jo den her aftale med de gamle om, at de skulle hjælpe mig med at handle, men aflyste det, fordi Anders ringede og spurgte om han måtte komme. Så var det, at Anders ikke sådan lige gav lyd fra sig i dag, og jeg tvang René til at ringe. Det viste sig så, at Anders havde ondt i knæet (han har en knæskade for tiden) og ikke kunne komme. Så jeg havde ingen aftale om at handle eller noget... Pis. Så René måtte handle alene i dag. Jeg SKAL derned i morgen. Jeg kan ikke udskyde det længere. Jeg skal også derned på onsdag. Og kan jeg ikke klare det, har jeg lavet en ny aftale med de gamle på torsdag. Den kender René ikke noget til endnu, men hans mor siger at jeg ikke skal tage mig af ham, og bare holde fast i aftalen, uanset hvad han siger. 

Og så har de slukket for gadebelysningen? Hvorfor er der ingen lygtepæle, der virker her? Det er da dybt mærkeligt. Det er 2. aften i træk. Der er totalt mørke udenfor, det eneste lys kommer fra dem, som har tændt deres udendørslys. Jeg tror ikke, at jeg går over og vasker i dag alligevel. Men så må jeg gøre det i morgen. Nu må jeg tage mig lidt sammen og bide smerterne i mig. Det her går ikke længere. Jeg får ikke lavet en skid, og der er bare ikke særlig lang tid til jul, hvor jeg gerne vil have det hele klart. Det betyder også, at jeg skal ud og spraye hængelåsen på skuret, der tilsyneladende er rustet sammen, selvom jeg brugte den i forgårs.... Men jeg har rustopløser, så det er fint nok. Jeg skal bare have ordnet det inden jul, for spisebordet skal ind. Vi skal spise ordentligt juleaften, ikke ved sofabordet, men ved spisebordet. Jeg skal virkelig bare have den fedeste dag, det er bare så rart at det bare er René og mig! Ikke fordi jeg ikke elsker min svigerfamilie, men fordi jeg bare har den vildeste trang til at prøve at have en jul, hvor det kun er os to - bare René og mig. Jeg ved ikke, hvad vi gør næste år, måske holder vi det sammen med familien dér. Det må vi se på til næste år, lige nu er det bare min romantiske drøm om en stille og rolig jul, bare René og mig, der gælder... Det er skønt. Jeg håber at jeg kan finde ud af at lave julemad! Haha. Det er godt nok kun mig, der skal have det. René vil hellere have flæskestegs- og frikadellesandwiches. Så jeg laver sovs, kartofler og brune kartofler for min skyld, og varmer burgerboller til René. Så kan han hygge med det. Åh, det bliver virkelig bare en genial jul! Jeg glæder mig. Ja, okay... Det gør jeg egentlig altid. Julen er speciel for mig. Jeg ved ikke hvorfor? Tror bare, at det er hele atmosfæren omkring julen, for der er ingen gaver, og alligevel glæder jeg mig sygt. Julen er magisk for mig  stadigvæk. Sjovt, når man tager min alder i betragtning. Jeg burde være kommet over det... Hehe... Rikke 5 år.

Ellers har jeg megaondt i ryggen og burde lægge mig - men alle ved, at jeg falder i søvn. "Alle" er i dette tilfælde René og jeg. Jeg ved, at jeg falder i søvn, og jeg skal ikke sove nu, jeg har sovet hele dagen. Jeg er ikke helt god til at ligge uden at sove. Nu her om en times tid eller deromkring skal jeg til at lave aftensmad. Jeg overvejer at gå ned og handle lidt ind nu... Bare sådan... Ja. Jeg får sikkert ikke lov, og det er også okay - det er bare for at vise lidt interesse i at hjælpe til med at handle. Jeg ved ikke helt, om jeg tør, når der ikke er nogen gadebelysning, men... Jeg vil gerne have mad de næste dage... Det er 3 ekstra dage, der skal handles ind til. Det er forholdsvis vigtigt at der bliver handlet ind. I morgen og på onsdag skal vi gå 2 gange om dagen for at kunne følge med. Det er rimelig røv, ikke? Nå, men det må vi se på. Det er  ca. 4 km på én dag, det er jo meget god motion, så det gør nok ikke så meget. Haha. Det er rart med motion. Jeg vil helst gerne have torsdag fri, så jeg kan komme mig over indkøb, og være klar til at holde jul fredag - det er jo mig, der skal lave maden. Men damn, jeg har ondt lige nu.... Det har man altid, når det er vigtigt at man ikke har.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar