Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. december 2010

"Monster"

Jeg har lige set filmen "Monster", med Charlize Theron og Christina Ricci. Den er faktisk rigtig fantastisk god. Jeg er imponeret over den. Jeg synes at det er spændende at følge Lees liv. Han var grov ved hende, ham,der bandt og voldtog hende. Jeg var ved at tude af væmmelse. Men alligevel var den fantastisk... Der var bare noget særligt over den... Måske fordi det var en kærlighedshistorie. Narh. Det er normalt heller ikke min filmtype. Jeg er mere sådan... En komdietype. Men jeg er imponeret over "Monster". Fantastisk film. 

Ellers har jeg ikke lavet noget, andet end at indse ting omkring mig selv og mit liv. Jeg er ikke specielt interesseret i blog.dk, selvom jeg har skrevet 2 indlæg derinde i dag... Jeg har også kommenteret på et par stykker... Det er så ærgerligt, når den slags går i stykker. Jeg havde det godt på blog, indtil jeg holdt pause. Da jeg kom tilbage, var det hele det samme, det føles forkert, og jeg føler ikke sådan rigtig at det er mig længere. Det gør mig en anelse trist, men måske er det på tide at komme videre. Jeg har overvejet at slette alle indlæg og bare... Lade blog.dk være blog.dk... Men jeg har ikke besluttet mig for det endnu. Jeg hælder ca. 65% til at gøre det.

Men damn, hvor jeg fryser... Her er bare så freaking koldt...! Det er irriterende - især, når man faktisk skal ned og handle inden snart. Så kan jeg ikke rigtig tage mig sammen. Det er på dage som denne, jeg ville ønske at jeg havde en bil. Bare en lille bil. Eller at jeg boede langt nok væk til, at det kunne betale sig at tage bussen. Oh well. Det går nok.

Jeg har fået en e-mail fra Commerou, som jeg skal have svaret på. Det bliver dog ikke lige nu. Jeg er træt af at skrive e-mails, på trods af, at jeg stort se aldrig skriver nogle længere. Måske skulle jeg logge på msn og tjekke om CC er der - men der er jo det dér med indkøb. Åh, hvor er jeg dog træt! Føler at jeg kunne sove i 100 år. Det kan jeg sikkert også. Psh. Som jeg har sagt i denne uge: Sleepyhead. Det er sandt, jeg kan ikke løbe fra de. Hvorfor skulle jeg også det? Jeg elsker at sove. No secret there. Jeg har et godt sovehjerte. Og jeg skal fandeme sove! Hehe. Men ikke nu. Tror jeg. Jeg skulle jo gerne tage mig sammen til at komme ned i Superbrugsen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar