Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. december 2010

Fordi jeg keder mig

Det lader til, at jeg har pisset på en del mennesker. Der er i hvert fald en del, der går offline hver gang jeg skriver til dem på msn, når de er online. Hehe. Det må de selv om. Det er da bare ærgerligt. Men så kan jeg selvfølgelig få lidt ro, det er jo meget rart... Et eller andet sted. Jeg vil jo også gerne ønske folk en glædelig jul, hvis de ikke kan kapere det, så kan de lade være. 

Jeg sidder og hører musik. Jeg er lige blevet færdig med opvasken efter aftensmaden, og jeg har fået støvsuget og ryddet op = jeg har nået alt det, jeg havde sagt at jeg ville nå i dag! I morgen skal jeg bare dovne den dagen lang! Bortset fra, når jeg skal lave aftensmad. Åh... Hehe. Jeg skal have kogt kartofler. Til de brunede kartofler. Det gør jeg i morgen formiddag. Så skræller jeg alle kartoflerne med det samme! Ja, sgu, min jul er planlagt! René ville dog ikke åbne sin gave i dag, så han må jo sidde med en dårlig følelse i morgen - det har han selv valgt. Men jeg vil gøre alt for, at han ikke skal få det dårligt, for det gør altså seriøst intet at der ikke er nogen gave til mig fra ham. Det betyder ikke noget, det er bare en ting. Det, der betyder noget, er at vi skal holde jul sammen, os to, og fejre kærligheden. Det bliver så awesome at skulle fejre julen sammen, bare os to. 

Men jeg kan godt mærke, at jeg har fået småondt i ryggen igen. Jeg er begyndt at overveje om det mon ER stolen, der giver mig smerter. Det virker som en plausibel mulighed, men jeg ved det ikke - jeg har ikke forstand på rygge. Der er meget jeg ikke har forstand på, sådan set... Hehe.
 

Er der nogensinde nogen, der har tænkt over, hvor übersej "CSI: Miami" er? Det er den fedeste serie ever! Efter "Criminal Minds" - men den kan jeg ikke længere tåle at se, den går lige i nervesystemet... Jeg bliver bange og tør ikke at være alene og sådan noget. Sådan er det ikke med Horatio. Han er cool. Han har solbriller på altid. Han er så sej, virkelig, og jeg elsker at se den serie. Den er langt, langt bedre end "CSI" (Las Vegas) og "CSI: New York". Gill Grissom fra Las Vegas er pretty cool - men han er ikke med længere. Der er ikke sådan rigtig... Altså... Jo. Den mest cool csi-serie er Miami.

Jeg er bare... Wauw. Det er i morgen, det er jul! Er det ikke helt skørt at være så vild med julen, når man er 30 år? Haha... Guess I'll never grow too old! Jeg overvejer at gå i seng, men klokken er kun halv ni. Jeg er bare så ufattelig træt og har ondt. Men hvis jeg går i seng nu, vågner jeg før midnat. Så skal jeg sidde oppe hele natten og glo - det orker jeg simpelthen ikke! Det er så irriterende. Jeg tror at jeg, hvis jeg stadig er træt dér, går i seng halv tolv. Så burde jeg kunne sove natten igennem. Måske skulle jeg spørge René om han vil se en film? Hehe... Vi skal sikkert se masser af film i morgen. Men jeg keder mig, jeg er træt og skal have tiden til at gå, til det bliver sent nok til at komme i seng! 

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke skovler sne i morgen. Hell no! Jeg gider ikke at lave en skid i morgen - men måske går René og jeg en tur, hvis det stadig sner. Det kunne være så hyggeligt. Sne og alting...! Elsker det! Jeg har målt 47 cm sne i dag. Det er der faldet i løbet af de sidste... hm... 2 døgn. Det er alligevel meget godt gået! Nå, men der må være en film, vi ikke har set endnu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar