Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. december 2010

Magien er væk

Hehe... Det sjove var egentlig, at jeg havde glædet mig til at komme tilbage til blog.dk... Og så var det bare... ikke noget særligt. Det var ikke, som da jeg forlod siden for at tage mig en pause. Jeg synes ikke, at dem, der er derinde er dumme - på ingen måde - men det er som gnisten bare er væk. Jeg bryder mig om de fleste derinde, mange af dem kan jeg rigtig godt ilde, og få kan jeg ikke fordrage. Men... magien er væk. 

Jeg vågnede tidligt. Mest fordi jeg gik røvtidligt i seng, men også fordi René snorkede så voldsomt så væggene rystede. Nu, hvor jeg er stået op, snorker han ikke længere. Typisk, ikke? Hehe. Men han skal vækkes om en halv times tid, fordi han skal til træning i dag.

Hvilket minder mig om, at jeg skal ud og skovle sne. Jeg udsatte det i går pga træthed. Der er ikke så meget, så det går hurtigt væk. Jeg burde gøre det nu, men... Jeg er lige vågnet. Det skulle vist blive regnvejr i dag. Så er det nok en god idé at få fingeren ud af røven.

Det er bare så freakin' koldt...! Jeg synes egentlig, at jeg har hænderne fulde i dag. Der er så meget, jeg skal nå. Og jeg har bare en dovne-dag uden lige!

Nå,men.... Ja. Det var min "morgenblog" for i dag. Plenty more to go. Hehe. Nu står den på snerydning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar