Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 5. december 2010

Pagehår - Yes Man!

YES! "Yes Man" er den fedeste film, jeg har set længe! Den er SÅ genial, altså...! Man får helt lyst til at blive spontan selv... Bare sige ja til det hele. Jeg har søgt på TDCplay efter soundtracket til filmen, men det er ikke at finde. Jeg må undvære det, eller betale 149 kroner for det hos cdon.com. Og det nægter jeg. Så jeg må undvære. Øv bøv.

Totalt hyggeaften! René og jeg har det bare superduper godt sammen for tiden! Jeg ved ikke, hvad der har ændret sig -men noget har. Ikke at vi ikke havde det superduper godt sammen før - det er ligesom bare blevet den tand bedre... Måske er det fordi det er ved at være jul! Haha! Elsker jul. Jeg har givet Renés søster pengene, så kan hun selv købe gaverne til ungerne. Jeg magter ikke at købe julegaver i år. Jeg skal finde på noget at lave til svigermor og svigerfar, for jeg må ikke købe en gave. Jeg har ikke sagt det til René endnu... Han får et føl på tværs, tror jeg... Øv bøv.

Jeg er bare så glad for Medinas "Addiction" - det er den fedeste sang, jeg har hørt længe! Yay! Jeg er bare så glad for den. Den er så cool. Jeg må hente albummet, den er på. Det er en plade, jeg har i forvejen, men der er kommet en engelsk udgave af den - den hedder "Velkommen til Medina" - men nu er den nye kommet, som hedder "Welcome to Medina" - og det er freaking cool!


Jeg er i chok. Vi kører på den 7. sodavand i dag...! Klokken er 1! Det er jo vildt! Jeg skal ned og handle så snart jeg slår øjnene op i morgen - men Brugsen åbner jo først klokken 10! Og jeg skal også hjem hos min farmor... Det begynder at knibe lidt med tiden. Hvis jeg er ved Brugsen klokken 10, kan jeg være hjemme igen 10:45, senest, så kan jeg nå i bad og lige smukkesere mig inden jeg skal afsted. Min mor og far henter mig, men jeg ved ikke hvornår. Ved 12-13 tiden. Min mor vil ringe nærmere. Det må jeg jo så vente på... Damn. Jeg hader at vente på den slags, men hva' fa'en - de skal jo lige aftale det først.


Jeg elskede Mikies reaktion på pakkekalenderen! Jeg har ikke fået billederne endnu, så I må blive velsignet med et fra sidste år. Eller noget. Han er en dejlig hund. Når nu man ikke kan have sin egen, må man nøjes med svigerforældrenes! Han er jo smuk og dejlig,
og han er den venligste hund, man kan forestille sig. En af de mest godmodige hunde, jeg har kendt. Dejlig vovse.

Jeg har i øvrigt valgt, at sortere lidt ud i modtagerne af julekort fra min hånd i år. Jeg synes ikke, at det er så fedt at sende julekort til folk, som jeg ikke snakker med, eller som er ligeglade med min geniale og inspirerende kreativitet. Ej. De er bestemt ikke noget særligt. Men jeg kan godt lide at sende julekor
t til folk, som fortæller mig, hvor de flytter hen, når de flytter. Alt andet er uacceptabelt. Derfor har jeg lidt droppet visse personer. Modtager jeg et fra dem, får de ikke et retur. I morgen, hos min farmor, skal de pakke de gaver op, som jeg har lavet til dem. Jeg er spændt, en smule pinligt berørt fordi de er så ligegyldige. Jeg ved godt, at de vil blive glade for dem, men.... Ja. Jeg er glad for hjemmelavede gaver, men jeg er bedre til de købte. Men jeg ville alligevel ikke vide, hvad søren jeg skulle købe til dem. De har også alt. Men jeg er nødt til at finde på noget spændende til svigerforældrene... Den er straks sværere. Jeg tænkte på at lave en lille gave til Renés søster også, men hvad fanden... Jeg er sgu efterhånden ved at løbe tør for ideer... Jeg må tage mig sammen og gå i tænkeboks - har ikke pokkers lang tid til deadline...

Åh... Denne juletid er så skøn "Det er hjerternes fest, er der nogen der si'r" - det må være sandt. Jeg har sjældent været så meget i julestemning! Har endda fået pyntet fint op og det hele. Yay! Normalt pynter jeg aldrig op, men i år er ekstra speciel, og nej, jeg kan ikke forklare hvorfor. Det er bare... Wauw. Jeg elsker julen 2010! Ih, hvor jeg glæder mig til i morgen! Jeg burde faktisk gå i seng... Klokken er halv to. Jeg skal sove til klokken 9. Kan jeg ikke det, må jeg gå i bad før jeg smutter ned i Brugsen. Men det kan jeg vel også godt. Jeg vil tage neutral makeup på i morgen! Det bliver spændende. Jeg har fået lidt inspiration forskellige steder fra. Hvordan mon jeg ville se ud med pagehår? Det kunne jeg godt finde på... Måske ikke en helt kort page, men page. Mon mine krøller ville blive smukke? Jeg kan ikke lade være med at spekulere. Hvis jeg får samme frisure som min svigerinde, så er det super. Hun har noget smukt hår. Ja! Fandeme sgu! Hvis jeg får nok penge af min farmor (hun har allerede pengene liggende fremme) til at vi kan leve resten af måneden, vil jeg i januar eller februar få pagehår! Gud, jeg glæder mig helt! Af med det lange, og på med det kortere hår! Det er genialt! HAHA! Jeg bliver SMUK!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar