Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 28. december 2010

Rastløs 101

Infernal synger "Love is all you ever want" Det tænker jeg over lige nu. For er det rigtigt? Jeg kan ikke leve uden kærlighed, men kan man? Kan man leve et liv uden at elske et andet menneske overhovedet? Det lyder surrealistisk, men jeg tror godt, at man kan. Hvorfor skulle man ikke kunne det? 

Ellers... Så tænker jeg ikke så meget. Mine tanker er meget... hmm... Musikinspirerede. Jeg tænker på ting, som musikken får mig til at tænke på... Mine følelser flyder i musikkens flod. Jeg trænger sådan til at skrive... Jeg forbander min skriveblokade. Hvad fanden kan man gøre? Jeg har prøvet at skrive mig ud af den, men... Det virker ikke. Hvad gør man så? Jeg er blank. Som sædvanligt. Pis, altså. 

Jeg har ikke engang lyst til at synge. Så er den gal. Jeg har ikke lyst til at være vågen, til at sove... Jeg har ikke lyst til noget -og det er man nødt til at have. Så nu.... Nu sidder jeg bare her, dybt rastløs, jeg keder mig, men så alligevel ikke. Her er koldt, og jeg skal faktisk ud  at skovle sne... Jeg ved ikke, om der er faldet noget. Men det tror jeg. Klokken er 06:40, og jeg har lige omtrent 20 minutter til at komme i gang. Posten skulle meget gerne kunne komme ind. Tænk hvis der var et brev... Psh. Alle skriver sms'er til mig, når de ved, at jeg HADER sms'er. E-mails er ok, men det er der ingen, der skriver. Øv. Jeg er træt af det. Jeg er træt af det hele!!! Jeg er bare... på kanten til at opgive. Jeg magter ikke noget længere. Jeg kan ikke engang overskue at gå ned og handle. Men jeg forsøger da alligevel. Det går da også meget godt, selvom René siger at jeg ikke har øje for andre mennesker og går i min egen lille verden. Jeg ved det godt. Det er "total shutdown". Men jeg kan ikke lade være med at lukke mig inde alligevel. Pis.


Jeg skal have ringet til kommunen. Har de mon åben mellem jul og nytår? Det må jeg lige undersøge. Den slags har jeg ikke sat mig ind i, men hmm, gætter på et "nej" - de skal jo også have lidt ferie ud af det. Eller noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar