Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 3. december 2010

Sne, jul og julekort!

"Hey - you're just too funky for me!" Yeah.

Jeg er GLAD. G-L-A-D - that's what I wanna be! Ah... Snerydning. Om kun 2½ time! Woohoo! Jeg glæder mig for der ligger nemlig meget sne! Skal bare lige vække René klokken 7 først, smække rundstykker i ovnen... Det gør jeg før, han står op, så er de færdige, når han slår øjnene op. Det er lækkert. Så er jeg hurtigere ude i sneen! Yeah. Gotta love it.

Jeg skal nok se min familie i weekenden omkring sidste advent - det er cool! Jeg glæder mig. René vil vist gerne holde jul med sin familie... Gør han det, bliver det uden mig. Han sagde til mig for nogle dage siden, at hvis jeg gerne vil holde jul med min familie, er det OK. Det er sødt sagt, og det vil jeg gøre, hvis han skal holde jul hos sine forældre. Hvis Joseph kommer her for at være sammen med mig juleaften, og René er hos sin mor, tager jeg Joseph med hjem til de gamle. Det bliver sikkert hyggeligt. Men jeg tror, at vi mere eller mindre er enige om at holde det sammen, alene herhjemme. Jeg vil gerne være sammen med min familie, men det kommer til at betyde, at jeg skal overnatte der. Det har jeg ikke lyst til. Ikke, hvis René kommer hjem fra sine forældre. Han sagde, at hvis vi skulle holde jul med hans familie, var det nok bedst at sove der. Men det er en juleaften på like 9 timer, og der er fuld knald på fra start til slut. Der er ingen af os, der har lyst til at sove der. Men... Jeg tror ikke, at vi er helt afklaret endnu. Vi skal have snakket det igennem INDEN jul. Nå ja, selvfølgelig - men i god tid. Så behøver vi jo ikke at holde jul i den weekend, min familie og jeg - så kan vi bare holde jul juleaften. Jeg ved ikke, hvad han vil. Jeg vil hive fat i ham.

Menøh... Ja. Det bliver en god dag. René skal til genoptræning. Det er derfor han skal vækkes klokken 7. Jeg regner med at hakke kød imens, og jeg smutter også i bad, hvis jeg kan nå det - kan jeg ikke, gør jeg det bare,når han ER kommet hjem.

Jeg fik årets første julekort i går - fra Katja og Holst! Det havde jeg også regnet med. Jeg troede at det ville komme 1/12, men det kom så den 2. i stedet for - dagen, hvor mine blev sendt. Jeg håber at folk bliver glade for dem - jeg har lagt stort arbejde i dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar