Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 19. december 2010

Regnskab og forkælelse

Jeg er lige blevet færdig med regnskabet. Om 2 uger, burde årsregnskabet ligge klar! Yay! Jeg vil lave et nyt system næste år! Jeg glæder mig faktisk en del til at komme i gang - og jeg spekulerer på forbedringer og fornyelser hele tiden. 2011 skal være det år, hvor jeg tager mig sammen og får styr på mig selv. Året, hvor jeg bliver mere hen ad den person, jeg egentlig gerne vil være, uden dog at have et fast billede af, hvordan denne "person" er. Jeg har så meget jeg skal have ordnet til næste år. Jeg har slækket på alt, hvad der hedder slankekur, sundhed m.v., til fordel for jul, kager og lækre sager. Jeg har lovet mig selv, at jeg, når jeg vågner den 1. januar, tager mig sammen og kører lige på og hårdt.  Medmindre vi skal hjem hos Kim & Majbrit. Vi er inviteret, men vi er også inviteret den 31. december, og jeg ved ikke, om vi skal komme to dage i træk, eller om de har trukket nytårsaften tilbage. Nå, men jeg vil køre lige på og hårdt. Kæmpe endnu hårdere end jeg gjorde før. Kæmpe, kæmpe, kæmpe. Jeg vil også kæmpe på andre områder. Jeg vil virkelig have styr på mit liv. Det skal dette nye, 2011 hjælpe mig med!

Jeg er glad for, at jeg har René til at støtte mig. Han har været nede og handle i dag, for at skåne min ryg, og han har det vist ikke for godt i sin egen ryg nu... Men jeg tilbød at gå med, det ville han ikke have. Han er nu dejlig, men jeg ville ønske at han ville lade mig hjælpe lidt... Jeg bliver nok nødt til at lægge mig lidt snart, min ryg værker. Jeg har også siddet her længe, men det er er irriterende alligevel.

Anders kommer i morgen, og jeg regner med at spørge ham, om han kan hjælpe med indkøb - så er der ingen, der bliver uvenner, føler sig trådt på eller andet. Det gør tingene en del nemmere. Jeg vil gerne have købt ind til julen. Det vil gøre mig glad og tilfreds, hvis vi kan få købt alt ind. Vi mangler faktisk kun kartofler, margarine og mælk - plus sodavand, selvfølgelig - og det vil være en megahjælp, hvis Anders kan køre! Men det kan han sikkert godt! Ellers kan René låne hans bil, så kan vi selv køre ned og handle, så kan Anders glo fjernsyn imens. At vi må låne bilen, tvivler jeg ikke på, for Anders er meget gavmild hvad det angår. Jeg synes dog godt, at man kan udvise lidt ydmyghed, når man spørger, så jeg lader som om jeg ikke er klar over det. Hæhæ. Snedige Rikke - That's me!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar