Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 24. oktober 2011

Anything you want - you got it!

Jeg vil meget gerne have et sofaarrangement. René vil meget gerne have indrettet vores arbejdsværelse med bordplader og hylder til mine bøger og cd'ere. Han vil også gerne begynde at samle sit værksted.  Ifølge ham bliver det sidste, vi tager os af, stuen. Og ved I hvad? Det er bare OK med mig. For som han siger "Musen, du sidder jo inde på kontoret 6-7 dage om ugen - vil du ikke gerne have orden derinde?" OG JO! Jeg længes efter at få mine reoler op, få de flotte bordplader op og alt det dejlige!
Er den ikke smuk? Det er den bordplade, jeg skal sidde ved fremover. Jeg tager selvfølgelig billeder, når det er færdigt. Det, der er endnu bedre:
Den koster intet! Jeg mener; det er massivt bøgetræ på 126x60,6cm - i Bygma, Silvan, XL Byg og alle de andre, kræver de omkring 800-1.000 kroner for den slags bordplader! Og 126cm er faktisk langt nok til alt, hvad det skal bruges til! Vi skal have 5 bordplader og 6 bordben, og så ellers gode, solide hyldeknægte. Det bliver bare så smukt! Så skal jeg selvfølgelig have hylder. De bliver hvide.
Sådan ser hylderne ud. Der kan monteres hyldeknægte, og så er der vægskinner til, så jeg kan lave om på hyldernes indstilling!
De passer genialt godt til min idé om, hvordan her skal se ud. Derudover vil jeg have dem til mine cd'ere også! Og så forestil jer bordpladerne med hvide bordben. Bliver det mon meget smukkere? Åh! Jeg kan godt vente med mit sofaarrangement! Hele den her ting kommer til koste omkring 3-4.000 kroner. Det er, hvad vi kan undvære til det. Men det bliver ultrafedt. Jeg glæder mig simpelthen så meget! René siger, at vi tager i IKEA når vi får penge og køber det. Mest fordi det er på tilbud, og vi ikke ved, hvor længe det varer. Men den 31. oktober, f.eks., kan vi jo godt køre derud. Jeg overvejer at finde en person med anhænger og leje en trailer, for det koster ikke noget, hvis man afleverer den inden for 24 timer, og hjemtransport koster 1.000 kroner. Men det er sgu lige før jeg gerne vil ofre de 1.000 kroner. Jeg elsker allerede mit arbejdsværelse. Og så har vi udregnet en måde, stuen skal stå på, så når vi får råd til det, køber vi 2 sofaer og gør det færdigt. Det bliver AWESOME! 2 sofaer er altid på tilbud, som sæt med 2+3 personers for 4-5.000 kroner - og 3 måneder, så er det sparet sammen, hvis vi sparer godt, og får de penge, kommunen har lovet os.

Det er faktisk en rigtig god plan. Jeg elsker den! Så Wonderboy - you got it! MØS for at tænke så meget på mig. Du er en skat. Elsker dig.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar