Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. oktober 2011

At få lavet sin egen plakat?

Nå. Jeg har fundet en sang, som bare er megacool. Tjek den her:
 Den skulle vist være fra soundtracket til "69 Eyes", men jeg har ikke set filmen. Ej,okay, faktisk har jeg ikke "lige" fundet den her sang, jeg har hørt den længe. Jeg er bare blevet fanget af den i dag. Jeg har hørt den hele dagen. Den lyder bare så cool. Den lyder som TON, men jeg tror at det er dem. Det ligner bare slet ikke Peter Steele, selvom ham, der synger, har accenten i orden. Det er faktisk lidt pinligt at jeg ikke ved det.
Nå. Pyt med det. Sangen er i hvert fald cool. Jeg elsker Type O Negative, og jeg lytter til "White Slavery" lige nu, fra "World Coming Down". Den handler om stoffer. Jeg tror roligt, at man kan kalde Pete for både narkoman og alkoholiker. Hvilken rockstjerne er ikke det, efterhånden? Peter blev flere gange indlagt på psyk'en for paranoia grundet stoffer, og han har været på afvænning et par gange eller mange. Jeg elsker "World Coming Down" - både sangen og pladen - fordi den er så mørk og dyster. "Let me say Pepsi Generation. A few lines of misinformation.Watch your money flow away oh so quick. To kill yourself properly, coke is it" - det vidner jo tydeligt om depression og stofmisbrug. Men det er svært at holde sig ædru og clean generelt, når man har en svær, klinisk depression. Han var i forvejen på Prozac havde været det i årevis. Det må være svært at sige fra, når det bare bliver linet op foran en og det er gratis... Jeg var nok også hoppet på den, hvis jeg havde haft det så slemt, at jeg havde forsøgt at skære mine pulsårer over med en af de dér hvide plasticknive. Han var en fortabt sjæl, og et eller andet sted var det måske for det bedste, at han døde - selvom mange fans verden over sørgede over hans død, er det jo ikke vores liv, kan man sige. Det var Peters liv, og der var ringe. Hvis han pludselig var blevet dybt lykkelig og elskede sig selv monstermeget, ville det være enden på TON. For de levede på Peters depression.

René foreslog mig i dag, efter jeg havde siddet og kigget forgæves på TON plakater, at vi kunne uploade et billede fra min samling og få lavet en plakat hos f.eks. Bilka. Så kunne jeg vælge hvilken størrelse osv., og så kunne jeg hænge det op på "min" side af kontoret. I en ramme, altså. Det vil jeg enormt gerne, men jeg har så mange billeder. Skal jeg vælge et med Pete, kun, eller hele TON? Jeg ved det ikke. Jeg må nok have Renés hjælp til at vælge. Det skal være et pænt, smagsfuldt billede. Dem har jeg en del af, men de er alle med hele bandet, og eftersom de var barndomsvenner og var med i det team, der hed Type O Negative, skal jeg havde dem med. Det ved jeg nu. Jeg har ledt meget efter et billede hvor man kan se alle TON tatoveringer. Dem, der ser sådan her ud:
Det her er så min egen. Men de havde vist alle 4 den her. I hvert fald 3 af dem. Jeg ville gerne have vist et billede med det på, for det er dét. Det er logoet. Det er det, der i virkeligheden betyder noget. Måske plakaten skal vise det? Altså, ikke min tatovering, men hvis jeg kan finde det  på google. Det skal jo være grønt med sort baggrund. Jeg skal som nok finde et.
 Så. Og så står "Type O Negative" med skrifttypen fra deres allersidste plade, "Dead Again". Jeg kan godt se, at mit er lidt mere "rundt" i forhold til det her. Men jeg tænker stadig på, om jeg mon i stedet skulle vælge Pete. Bare få fremkaldt et billede fra min samling og sætte det i en ramme. Sammen med "White Daisy" som er mit yndlings-Marilyn Manson maleri.

Ak ja. En hilsen til Hamid, hvis onkel netop er død. Tænker på dig, skat, og er ked af det på dine vegne. Håber at du, Sara og din mor og far klarer den. Hils dem fra René og mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar