Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. oktober 2011

Yeah! I'm so awesome!

Jeg har i 3 måneder bevæget mig rundt i joggingbukser, fordi jeg var blevet lidt for fed til at lukke mine bukser. Faktisk, så var der næsten 15cm mellem siderne, så det var umuligt at lukke dem. Jeg voksede og voksede. Seroquel Prolong gjorde sit arbejde godt. Jeg blev smælderfed. Men så skete der det, at jeg i går skulle til neurolog. Og vi lånte svigerforældrenes bil. Bilen med verdens korteste seler. René plejer altid at lukke min, fordi der skal så mange kræfter til. Han lukkede den også  i går. Og det gik som en leg. Og i dag... I dag har jeg prøvet mine jeans. Og JEG KAN LUKKE DEM! Screw joggingbukser, jeg er tilbage i ordentlige bukser! Jeg kan endda sidde ned! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg blev sat ned i Seroquel Prolong - Men det har virket! Hvis det er det, vel at mærke. Men hvem går op i det? Det geniale er, at jeg kan passe mine bukser!

Jeg gik i gang med mine pligter 10:45, og jeg har ikke siddet ned før nu. 13:15 satte jeg mig her. Jeg har kun vasket tøj og støvsuget... Jeg mangler at komme i bad og vaske op. Men jeg bar brugt AL energi på det lort. Og hvad sker der for, at jeg har vasket tøj for knapt 28 kroner, 2 maskiner og 1 tørretumling til sammen, når jeg sidste gang vaskede 3 maskiner og 2 tumlinger for 78 kroner? én vaskemaskine koster 11 kroner. Jeg ved ikke præcis hvad priserne er, men jeg har kun betalt 6 kroner for 30 minutters tørretumling. Det er jo tydeligvis en fejl, men jeg har da ikke tænkt mig at rette den.

Pyh, hvor er jeg træt... Jeg kunne god lige tage 2-3 timer på øjet. Blah. Det får jeg ikke lov til. Dumme diktator. Ej, men okay, hans kammerat kommer inden for 1½ time, så er det jo heller ikke cool at hustruen ligger og sover.

Men jeg er fandens træt. Husk at tjekke "Black Jesus" med Everlast. Megacool sang - i øjeblikket på min linkliste. Jeg ved godt, at D:A:D og Lady Gaga har ligget der længe - men jeg er stadig dybt fascineret af dem.

Jeg er skredet for nu. Take care.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar