Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 25. oktober 2011

Der er spaghetti og så er der pasta

Jeg har fået smidt flere anmeldelser op, hvis nogen skulle mangle noget musik at lytte til - så er det godt med ideer! Tjek det her - linket er også på linklisten, "Lyt til det her!"

Og så har jeg noget at sige. For det må jeg gerne - det er min blog. Hvad fanden sker der for halloween? Det er ikke en dansk tradition! Tivoli, som er danskernes stolthed, har et halloween-tema. "Jamen, det tiltrækker turister" - hvad? Hvis de vil opleve halloween må de skride til Amerika. Dansk historie og kultur -  som man må gå ud fra, turisterne kommer for - har intet med det dér at gøre. Der er fastelavn, hvor man klæder sig ud og banker på dørene og får slik - nu er det blevet penge, men jeg er ret sikker på, at i gamle dage var det slik. Og så er der Sankt Hans hvor vi sender heksene til Bloksbjerg. Det var det! Skal vi også begynde at fejre den 4. juli og Thanksgivning? Og hvad de ellers har derovre? HMPF!

Jeg har overvejet at stoppe med P-piller. Ikke fordi jeg vil have børn, men fordi René er blevet lige en tand for handicappet til... ja, til, og vi bliver ikke yngre. Faktisk tager jeg ærligt talt kun P-piller for smerter nu, men vil forskellen virkelig være så stor? Jeg skal til gynækolog den 10. november, jeg snakker med ham om det, fordi der er ingen grund til at fylde sig med medicin. Jeg har lavet en udtrapningsplan på Todolac - jeg behøves ikke, da det ikke har nogen effekt på noget af det andet. STÅR der. Det er ikke dermed sandt. Derfor stopper jeg mandag morgen i næste uge med at tage dem. Der tager jeg den sidste om morgenen, og så må jeg behandle mine knæ og ryg med naturmedicinske salver og cremer til ledsmerter, samt tage min dejlige BOSCH varmepude (tak, Kaj) i brug og forsøge at finde alternative muligheder. Jeg har pisseondt selvom jeg er på de piller,og om det er fordi de ikke virker, eller ikke virker længere, ved jeg ikke. Men jeg vil forsøge at stoppe - og så på de slemme dage holde mig til Ipren. Det skriver jeg til lægen.

Derudover vil jeg (og René) gerne sige undskyld til den unge dame, René overfaldt fordi der STADIG ikke, efter 2 uger, var bestilt Xtra cola hjem. Så sagde hun "Jeg ved det ikke, jeg startede i går. Men de kommer vist i morgen" - René reddede situationen, så jeg tror ikke, at hun blev ked af det, men vi er vant til virkelig nederen Kvicklymedarbejdere, og så den eneste søde, ender med at få en skideballe. Det var ærgerligt. Man burde næsten købe en eller anden lille mærkelig dims til hende, som en undskyldning - men okay, det gør man vist ikke. De blev i hvert fald ret overraskede dengang jeg undskyldte for min far i Brugsen i Herfølge. De havde altså ikke lige de dér cigarer han røg, og så flippede han totalt ud på den unge dame, der stod ved kassen. Det fortalte han mig senere på dagen. Dagen efter, da vi var nede og handle, gik jeg hen og spurgte om det var hende, der stod der dagen før og havde oplevet en spruttende mand, og så undskyldte jeg mange gange på hans vegne. For han kan godt være grov. Men nu er det ude af verden. Vi har begge to set hende dér fra Kvickly før, et andet sted, men vi kan ikke komme på hvor... Jeg gætter på Superbrugsen eller Superbest i Solrød Centret.  I hvert fald har vi begge to set hende før.

Men nu er det nok ved at være på tide, at jeg lige tager mig et bad, så jeg kan slappe lidt af inden jeg skal forvilde mig ud i den svære kogekunst af pasta med parmesanost. Hehe. Jeg GIDER ikke at lave mad i dag,og så er det jo også en god dag at spare de penge, man absolut IKKE har, på pasta i stedet for pizza. Hm. Jeg har heller ikke lyst til pizza, sådan set. Ligegyldigt; jeg har lyst makaroni med parmesanost. René kan ikke lide makaroni, men jeg kan ikke lide muslingeskaller, og dem elsker han - og dem har vi! Og NEJ! Spaghetti/makaroni er IKKE det samme som "pasta". Så er det sagt, stemt og vedtaget, og dommen af afsagt. Der er "spaghetti" og så er der "pasta".

2 kommentarer:

  1. Pasta er pasta. Der er forskellige former for pasta.. Spaghetti er pasta. Makaroni er pasta. Pastaskruer er pasta.. Det er alt sammen pasta bare i forskellige former... :)

    SvarSlet
  2. Jeg ved det godt. Men selvom der er det samme i alt sammen, så smager det bare ikke ens :) Jeg bryder mig ikke om formen på de der skaller, og derfor bryder jeg mig ikke om den type pasta, mens jeg sagtens kan spise skruer. Men spaghetti er mesteren. Den er jeg vokset op med - og den vil altid være nummer et :) Derfor siger jeg "Jeg har lavet spaghetti med kødsovs" hvis det er det gode kræs, og "Jeg har lavet pasta med kødsovs", hvis det bare er hverdagsræs, og jeg ikke havde noget spaghetti. Sært - jeg ved det. Men jeg er heldigvis ikke alene ;)

    SvarSlet