Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. oktober 2011

Okay, okay... Tag en dyb indånding....

Køleskabsgutterne ringede for 3 timer siden og sagde, at de var punkteret, og at de ville være lidt forsinket. HVOR MEGET ER DET?! De skulle være her inden 13, og nu er klokken 13:55. Det gør ikke noget, bare de kommer - men for pokker! Jeg skal jo også ned og købe ind! Godt nok lukker de klokken 20, men jeg kan jo ikke vente med at gå derned til klokken 20. Vi har hverken saft eller sodavand i paladset.  Det går altså bare ikke! PIS! Kom så med mit køleskab!

Og hvad sker der for, at jeg ikke må gå ned og tømme postkassen? Arh, men for fa'en... Verden er mærkelig i dag. Jeg kan ikke lide det. Hvis det ikke var fordi jeg har så fucking ondt allevegne, var jeg gået ned og tømme den postkasse under alle omstændigheder. Jeg har jo for helvede ikke noget at lave, jeg er rastløs på grund af forsinkelsen, og af og til er der jo godt med posten... Ikke at jeg tror det om i dags post. FUCK den her dag. Den er dårlig, og jeg vil have mit køleskab! Og jeg vil tømme lortepostkassen! Og jeg vil i det hele taget ikke finde mig i mere pis. Jeg har ondt, og ideen om Kvickly er ikke super. Indrømmet. Men af og til må man gøre ting, man ikke har lyst til, og det gør jeg i dag! Jeg går i freaking Kvickly på trods af onde smerter. Verden er i sandhed ond i dag.

Jeg har tænkt mig at gemme mig under dynen og glemme alt om verden, når jeg har fået overstået den her dag. Da jeg tog den dejlige eftermiddagslur, som René vækkede mig fra, drømte jeg om slik. Jeg var i en slikbutik med Camillas unger. Drengene ville have slik, og pigerne ville have Elvital shampoo og balsam. Men i slikbutikken gik ungerne helt amok, så jeg bestemte hvad de skulle spise, og sendte dem hjem med en kæmpe slikpose hver. Så købte jeg selv en mellemstor pose med slik, jeg selv havde blandet, den kostede 30 kroner, og så fik jeg lov til at stå og dele slikket i 2 på disken, så René og jeg kunne få hver vores. Det var en totalt hyggelig drøm. Jeg købte kokossodavand til ungerne og Faxe Kondi Hindbær til René og mig. Haha. Det var en rar drøm. Men jeg var ikke sliksulten, da jeg vågnede. Jeg har stadig kvalme efter morgenmaden. Jeg tror at jeg strækker aftensmaden så langt jeg kan. Af og til spiser vi jo først ved 21-22 tiden. Jaja, vildt usundt, men når ingen af os er sultne er det en bitch at lave aftensmad.

Men jeg glæder mig vil Coop Choko/marcipan is, som jeg skal købe ind til på søndag, når Kaj og Holst kommer.  Jeg har lovet Kaj den dér is, så jeg håber virkelig at de har nogen hjemme. Vi må nok hellere købe dem i dag. Hun bliver superskuffet, hvis jeg ikke har købt dem, fordi jeg har lovprist dem. Vi kan jo ligeså godt begynde at købe lidt ind i dag, så vi ikke står med det hele i morgen - butikkerne har lukket søndag. Derfor er vi TEMMELIG afhængige af, at vi får det køleskab i dag. Der er altså ting, der skal på køl. Jeg havde glædet mig så super meget,og nu er der allerede gået 1 time og 10 minutter siden de senest skulle have været der. Hvor lang tid kan det tage at skifte et hjul på en bil, altså... De har vel hyret mekanikere, der kommer ud og kigger på det a.s.a.p. Jeg er så langt ude, at jeg lige om lidt tigger Gud om et køleskab. Og er tror ikke på Gud - så I kan nok regne ud, at jeg er langt ude lige nu. Hvad nu, hvis jeg ikke får det i dag? SATANS. Kom nu bare med det køleskab...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar