Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. oktober 2011

Kællingeting

Oh man! Jeg har bare fået den vildeste besættelse af The Law, og cd'en ligger hos mine svigerforældre - i en IKEA pose i deres kælderrum! Øv! Vent! Måske TDC har den? Det har de! Yeah! Jeg håber at den er lige så god som jeg husker den, og at det ikke kun er de bedste 3 sange, jeg havde lagt ind. Uha uha.

Men! Jeg tror at jeg har fået det godt igen (læs eventuelt på Toxic fra i går) - men jeg ved det ikke. Jeg tænkte stadig på dem, da jeg gik derind i morges for at hente cola og lave morgenmad. Ingen tvivl om, at jeg havde svært ved at opholde mig derude. Men jeg klarede det uden angst - det er sgu da meget godt! En start.

Lige nu er klokken 07:08, og jeg skal SÅ meget i bad i dag. Jeg vil helst gerne over at vaske tøj når klokken er 9, så der skal jeg være færdig. Alt det dér bad-halløj tager en times tid, for der går nok lidt kælling i det med skrubbemaske osv., jeg har egentlig ikke brug for det - men det føles godt bagefter. Jeg burde barbere ben, men det bliver nok ikke i dag. Jeg gider ikke. Hehe. Men jeg skal alle mine kællingeting i dag, ellers, og det bliver så rart at føle sig som en kvinde igen. Måske jeg skulle putte makeup på igen i dag? "Igen" - haha. Det sker ikke så tit for tiden...

Øv, der er fejl i nogle af sangene på pladen, men jeg har da i hvert fald fundet et par sange, som rykker for vildt - men som jeg åbenbart ikke har lagt ind dengang jeg smed alle de fede sange fra mine cd'ere ind. Det er også lidt irriterende; jeg regner med, at jeg smider dem alle ind. Altså hele plader. Det er irriterende kun at have nogle sange fra en plade, man gerne vil høre helt.

Jeg tror, at det er på tide, at jeg får ordnet mine kællingeting. Ja, og badet, selvfølgelig. Så må jeg høre pladen færdig senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar