Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. oktober 2011

Lidt om en reol

Yeah. Jeg har fået samlet reolen fra Kaj, og den passer perfekt til mine vigtigste ting, og så virker den ret stabil, så jeg tør også at stille min samling af makeup på den! Det er perfekt! Jeg snupper et billede senere; lige nu har jeg gang i kontakten for at oplade min mp4 - yeah man, you heard it. Jeg har fundet min konverter, så jeg kan få opladet det lort. Og så tager jeg den, der er i stykker bagefter. Og SÅ får I billedet af min nye reol. Jeg har ikke så mange stik herinde, der er 3, og 2 af dem er computer- og routerkontakter. Så er der én tilbage, og den bliver som sagt brugt til opladning af min smukke, grønne mp4 afspiller fra DENVER og ikke det dér iPod pis. Mit kamera er et "batteriet dur ikke længere og der findes kun 1 producent, der vil have 750 kroner for det, og 150 kroner for at sende det fra England til Danmark og kan derfor kun fungere i med ledning" -kamera. Jeg har også et spejlreflekskamera, men det kører på batterier, som jeg tager ud, når jeg ikke bruger kameraet, og så er det sådan lidt svært at finde en god plads til batterierne - og nu er de blevet væk. Har en idé om, hvor de er - men jeg aner ikke hvor kameraet er henne. Supernederen. Så det må vente.

Jeg har en håndværker her, som skal lave de ting, der er på fejl og mangellisten, og typisk nok kom han ½ time efter René tog afsted. Men han havde selv en liste med. Jeg sidder og lytter til musik, dejligt nok, men han har pillet altandørene af og sidder på altanen. Som man så på tidligere plantegninger, har jeg herindefra dobbeltdør ud til altanen. Han sidder og nynner en skide irriterende sang, og jeg hører musik - i det lave område, selvfølgelig - og det lyder ikke særlig godt sammen, må man sige. Men nu får vi da lavet alt det, der var i stykker. Damn, solen er skarp når rullegardinerne ikke er rullet ned. Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om solskin. Regn og sne er irriterende, når man er uforberedt og ikke er påklædt til det, men solskin er fandeme altid til gene. Eneste tidspunkt solen er cool på, er en forårssol efter en lang og hård vinter. Og det er kun første dag. Men det bliver en hård vinter i år. Det kan jeg mærke. Og jeg glæder mig. Yeah. Er I mon klar over, hvor meget det larmer at få sat en vinduesliste på? Damn... Men jeg har en fornemmelse af, at jeg godt kan gå ned i Kvickly bagefter og købe ind til at bage. Det er dælme længe siden, vi har fået bagværk. Det bliver lækkert nok! Regner med bare at bage nogle snegle. Det er så dejligt nemt, det er billigt, og så har jeg mel. Måske jeg også skulle købe en pakke gær mere og lige smække nogle hvidløgsflutes sammen? Vi har jo tomatkoncentrat, så det er bare en pose ost. Det kan jeg godt klare. René har smidt 200 kroner, jeg kan "shoppe" for, men jeg skal jo stort set ikke bruge noget, så mon ikke det går?

Det er kedeligt, når Kaj er på kursus. Det er hun nu, og hun kommer først tilbage på mailen den 17. oktober. Der er fandeme længe til - hvad skal jeg tage mig til i al den tid? Oh dear... Men nu har jeg også fundet opladeren til mit kamera, så når ham håndværkeren er smuttet, tager jeg lige billedet af min nye reol, som nok mest er til værktøj, men som jeg har brug for alligevel. Jeg skal have skrevet regningerne ind, men René er løbet med bonerne. Jeg har kun den ene. Pis. Jeg glæder mig sådan til at bage. Jeg glæder mig også til at finde ud af, om René spiser hjemme, eller om han spiser hos Basse. Han sagde at han ville ringe. Måske jeg skulle flotte mig og købe 2 af de dér stenovnspizzaer? Dem kan jeg smække i ovnen, hvis han skal spise her, og selv finde på noget, hvis jeg ikke skal.

Hold da lige op hvor det regner. Sygt meget - mere end sidste gang, jeg snakkede om vejret. Jeg håber at det bliver ved længe nok til, at jeg kan komme ud i det, når håndværkeren er gået. Det har slet ikke regnet så meget, mens jeg har boet her! Vildt alligevel. Jeg krydser fingre for, at jeg kan nå ud i det. Ellers er der jo ikke noget at gøre ved det. Der er en, der har opført sig godt, som har fødselsdag i dag, hva' Hell? Hehe.
 Nå. Så stoppede det med at styrtregne. Hell, du har ikke opført dig så godt alligevel.

Ej, jeg har sgu ondt i maven... Øv. Det er noget røv. Eller... Ja. Jeg har fået en tid hos gynækologen den 10. november. Fair nok. Og det er så lige ovre på den anden side af gaden. Fair! Jeg elsker den slags.

Menøh... Håndværkeren skrider vist snart, så jeg skal ned og handle. Oh yeah! Jeg skal lige huske at lave en indkøbsseddel. Det er vigtigt. Det gør jeg med det samme. Tuttelu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar