Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. oktober 2011

Hey baby!

Jeg skulle have været i seng klokken 23. I stedet kom jeg i seng 00:45 - men af en fantastisk lækker grund. Hæhæ. Så nu sidder jeg her og er mere træt end sædvanligt, men køleskabsgutterne kan komme mellem 8-13. Og de kommer sikkert først klokken 13. Men så er jeg i hvert fald klar! Jeg skal lige have støvsuget og luftet ud. Her stinker stadig af bacon. Men det kan man jo så gøre noget ved. Håber jeg. Ej, en udluftning burde gøre det.

Hamid sendte mig en sms klokken 1 i nat. Hvorfor gør han dog det, når han selv har sin telefon på lyd og bliver superirriteret når folk skriver så sent? Katja og Holst kommer og spiser på søndag. Det bliver sikkert hyggeligt, selvom de har Preben med - den evigt pivende hund. Det er belastende! Men han er jo sød nok, så mon ikke det går?

Hvor bliver René af? Jeg må ind og vække ham igen. Jaja. Typisk. Har bare lagt sig til at sove. Han er sur på mig fordi jeg ikke vil spise. Psh. Han spiser sgu da heller ikke, når han ikke er sulten. Meeen... Hvis det går ham så meget på, kan jeg da godt spise en bolle eller noget. Det er bare enormt kvalmende for mig. Men jeg kan vel godt klare lidt eventuelt opkast for husfreden.

Hold kæft, mand, jeg er træt. Det er jeg altid, men i dag er jeg ekstra ordinært træt. Selvfølgelig fordi jeg har sovet for lidt, men sikkert også af "afkræftethed". Jeg har ikke spist andet end en lille portion aftensmad i går, og jeg drak meget, indtil det begyndte at svide i maven. Problemet er måske lidt, at i en pose med 12 boller, kan jeg bare ikke kapere, at der ligger én tilbage. De skal spises lige! Ellers får jeg det dårligt. Der skal være lige antal boller i posen. Derfor har jeg nu 2 boller, og jeg ved ikke, om jeg nogensinde får spist dem. Jeg har da spist en halv bolle nu. Det er da ret godt gået. Men det er lidt som med dynerne. Hvis den forkerte ende ligger oppe ved hovedet, får jeg det enormt dårligt. Jeg tjekker altid både min og Renés dyne. Den forkerte ende er "lukkeenden". Jeg bryder mig heller ikke om at efterlade et tomt glas. Der skal lige være den dér centimeter med væske, og så kan man hælde noget i, når man vil det.

Jeg burde faktisk anmelde den her plade, jeg hentede hos TDC i går, eller hvornår det nu var. Uh... Jeg glæder mig så meget til at gense mine cd'ere - I fatter slet ikke hvor meget! De cd'ere er mine børn. Måske lidt vildt at have 350 børn, rundt regnet, men det har jeg. Og hvad skuer mit øje? Fugt på altanen! Der er fugt på indersiden af glasset, tror jeg, selvom der ikke er noget på min altandør.

Jeg skal sgu nok ned og købe ind alene i dag. Nu får vi at se, hvornår det dejlige køleskab kommer! Ej, pyha... Nu kommer kvalmen. Jeg hader mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar