Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. oktober 2011

With karate I'm gonna kick your ass!

Jeg bliver nødt til at skrive noget nyt. Okay, dårlig start. Jeg prøver igen. Jeg vil skrive en blog. Okay, bedre. Jeg vil skrive en perfekt blog! Okay, here we go!

Dette er en hyldest til verdens bedste blog. Kan ikke huske hvilken, men dette er en hyldest.

Jeg er i live. Tænk lige over dén. Jeg sidder her og skriver denne blog. Jeg snakkede med min mor i går. Jeg er ikke længere ked af, at jeg ikke har en uddannelse. For jeg er heldig, at jeg har det liv, jeg har. For jeg har været så tæt på at slå det ihjel så mange gange. Men i stedet sidder jeg her og skriver en hyldest til verdens bedste blog. 

"You broke the rules, now I'm pulling out your pubic hair you motherfucker"

Hvorfor stod jeg op klokken 6 på en lørdag? Haha, Alle dage er lørdage for mig, det er weekend året rundt. Så der skal stå "Hvorfor stod jeg op klokken 6?" Jeg håber ikke, at I forventer et svar, for jeg ved det ikke. Jeg overvejer ærligt lige at snuppe et par timer mere.. Jeg synes at klokken 6 er liiiige tidligt nok. Medmindre det er klokken sex. Der er jeg altid frisk. EJ! Ingen perversiteter her. Nu må I sgu lige holde op.

Jeg er ikke sulten, for vi har bare INTET, jeg gider at spise. Måske jeg skulle hoppe i bad og være klar om en times tid, når Kvickly åbner. Men ja. Jeg må ikke gå derned for Wonderboy, så hvis jeg bare går derned, bliver vi uvenner, og det gider jeg ikke. Jeg kunne godt bare bruge et godt og lækkert franskbrød. Jeg elsker valnøddebrød. Det er SÅ lækkert.

Men jeg SKAL i bad inden vi går, så skal jeg gøre det nu, eller senere? "Senere"... smager på ordet. Det lyder lækkert. Jeg vælger senere.

Godt så, der er kommet chokoladejulekalendere i butikkerne nu. Jeg overvejer at købe et par stykker til Mads og Iben, men... De får nok fra 45 andre. Jeg skal have fundet på en julegave til dem. Det bliver det sværeste jeg nogensinde har stået overfor. Men jeg komme i gang. Give Mark og Anja nogle penge, så kan de selv købe de dér gaver. Jeg ved det ikke endnu. Jeg vil helst undgå Wawes, men måske jeg kan nøjes med Ishøj Center? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar