Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. oktober 2011

Mad - igen

Jeg er smuk. Det er jeg. I hvert fald i dag. Jeg føler mig langt mere menneskelig i ordentlige bukser, fremfor de dér joggingbukser. Jeg følte mig som en bums. Seriøst. Og de var alle sammen ens. Hvad tænker folk om folk, som har de samme bukser på altid? Jeg var en bums. Jeg var ikke et menneske, jeg var bare en blob. Faktisk troede jeg, at jeg ville blive endnu federe af kun at gå i joggingbukser. Men så er det gået den anden vej. Jeg føler mig kvindelig, kan have makeup på med god samvittighed og sætte håret op. Jeg kan møde verden som en kvinde, og jeg føler mig smuk. Også selvom maven buler lidt ud over. Det dækker tøjet nogenlunde. Jeg føler virkelig en ændring. Jeg har lyst til at se andre mennesker, jeg har lyst til at være glad og se glad ud. Jeg er et helt andet menneske - og ja, på grund af bukser. På grund af, at jeg ikke længere kun kan iføre mig T-shirts, men også almindelige bluser. På grund af alle de tre ting. Jeg er virkelig bare vendt tilbage, meget mere overskud, mange flere kræfter til at klare det, selvom jeg godt nok løb tør for kræfter i dag, da jeg havde vasket og støvsuget. Men da jeg kom på benene tog det mig ca. 10 minutter at rydde op i køkkenet, ordne sofabordet og bære dvdfilm ind i stuen. Det tog mig 5 minutter at få kluns på og putte mascara på, og jeg fik lige hurtigt sat håret. Nu er jeg i gang med at bage hvidløgsflutes, jeg har lavet en dej, og om lidt skal jeg ud og pensle med olie, putte tomatkoncentrat i samt lidt mozzarellaost, og så i ovnen med de svin. Det er en snack, fordi der er ca. 3 timer til, at maden bliver færdig. Mindst. Vi skal have gormeh sabzi, men efter 2 dages overvejelser kom vi først i tanke om det her for 1½ time siden, og så smed jeg kalkunen i vand (bare rolig - den var ikke levende) og regner med at skære den i stykker om en times tid, og så tager det cirka 2-2½ time at lave maden færdig. Det bliver spændende om Allan kan lide det. Jeg har serveret det for en del mennesker, og ingen har sagt at de ikke kunne lide det. Allan er kræsen lige som jeg er, men jeg satser på, at han kan lide det. Ellers må han få lidt flere hvidløgssnacks. De skal laves nu.

Min opskrift på gode hvidløgsflutes er urimeligt nem. Man kan forme dem, som man vil, men mine ser sådan her ud:
I dag er mine runde, som boller. Men opskriften er supernem. Jeg skriver den lige ned, så kan I evt. selv gå i gang.

Hvidløgsflutes:
3 dl lunkent vand
50 g gær
ca. 300 gram mel (men jeg går bare efter, hvornår dejen er smidig)
1 stor dåse tomatkoncentrat
½ dl olie
5-6 fed hvidløg
250g mozzarellaost

Opløs gæren i vandet og put mel og gerne lidt salt i. Lad det hæve i 20-30 minutter med et viskestykke over.
Pres imens ca. 5-6 fed hvidløg og put det i en halv deciliter olie, f.eks. rapsolie. Når dejen har hævet, rulles den ud og skæres i kvadrater. Olien pensles på, og ½-1 teske tomatkoncentrat smøres ud over, og mozzarellaost puttes på i midten. Kvadraterne foldes nu, som man synes, og de sættes i en 200 grader varm ovn, og de skal bages til de ser færdige ud, ca. 15 minutter på varmluft. Og så har man lækre hvidløgsflutes.

Hey, har jeg fortalt jer, at jeg kan passe mine jeans? HAHA! Genialt. Det kommer jeg til at leve højt på længe. Jeg har lige ringet til min mor og blæret mig. Jeg har også blæret mig til min farmor i dag. Så jeg mangler faktisk kun min svigermor. Men hun er vist gået i seng nu, klokken er jo snart 17:30. Måske jeg alligevel lige skulle ringe? Bare for at blære mig. Jeg ved ikke, hvem jeg ellers skal blære mig til, før Katja kommer tilbage på arbejdet på mandag... Jeg skal også lige have ringet til Majbrit ang. hvad tid vi skal komme på søndag. Og om vi overhovedet stadig skal komme.

Nå. Det skal vi. Hyggeligt nok. I morgen "holder vi fri" - vi har talt om Anders og Dorte, men Anders har svigtet lidt for meget her på det sidste, og René synes at Anders må tage det næste skridt. Derfor inviterer vi dem ikke. Vi tager en afslapningsdag. Der bliver sikkert også en masse mad tilbage, som vi kan spise i morgen - så behøver vi ikke at lave mad! Det lyder som en god idé i mine tanker.

Anyways... Mine blogge har vist været ret lange det sidste stykke tid, så jeg vil slutte her! Håber I får en rar aften med masser af hygge - og druk for nogens vedkommende. Hehe. Pas på jer selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar