Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 29. oktober 2011

Kender I den?

Det er ved at sengetid. Men hvad skal jeg? Yay! Vaske op. Øv. I morgen, søndag, skal jeg i gang med rengøringen. Ikke fordi her trænger specielt meget, men fordi jeg skal vaske på mandag. Åh! Spørg mig om jeg gider... Tror, at jeg springer over i dag, og bare skyller af. Så kan jeg vaske op i morgen. Men Hamid har skrevet og spurgt om han må komme i næste uge. Det må han gerne. Men jeg lægger en 50'er på, at han ikke kommer. Jeg ville gerne lægge mere, men jeg er flad. Så... Ja. Men jeg har sagt, at jeg ikke kan tirsdag.

Jeg snakkede med hans mor i går. Hun sendte mig kys og lovpriste mig i en uendelighed, og sagde at jeg er Hamids bedste ven. Men så sagde hun noget mærkeligt. "Han er jo en dreng, de tænker anderledes" så jeg tænker lidt på, hvad Hamid tænker om mig, som er en drengeting? For han har INGEN problemer med at fortælle mig, hvor meget han elsker mig og hvor meget jeg er hans sjæleven osv. Hvad tænker han om mig?

Derudover har jeg i dag fået en længe ventet e-mail fra en dejlig kvinde, som jeg blev rigtig glad for - jeg bliver altid glad for hendes e-mails. Hun har haft travlt, men... Ja. Det har man jo nogle gange. Men hun har haft det skægt, det er hovedsagen.

Og så var der den om Rikke, der skyllede opvasken af og gik i seng. Kender I den historie? Well... Now you do. Hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar