Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. oktober 2011

"Bakerman is baking bread" - Laid Back

For helvede, mit venstre knæ er ondt imod mig. Jeg kan dårligt gå, altså... Det er vildt. Man skulle ikke tro, at jeg havde været i Netto...! Men det gør sygt ondt nu, jeg troede ikke, at jeg skulle komme op ad trappen. Jeg troede jeg skulle bo for enden af trappen. Men jeg fik manøvreret mig op. Og så gik jeg i gang med at bage. Det gik fint. Indtil jeg satte mig ned. For hver gang, jeg skulle bruge noget, som ikke var inden for rækkevidde, og jeg skulle op at stå, var det som at lide en langsom død.

Men nu er René på vej hjem, mine snegle er færdige, jeg har boller og grovboller i ovnen, og jeg skal bage pizza og hvidløgsflutes. Det bliver dog først senere! Lige nu skal jeg altså lige slappe lidt af - plus at ALLE bageplader og riste er i brug. De kan ikke bare sådan lige få flået indholdet af og tilsat nyt, uden jeg brænder fingrene!

Men den er sgu alligevel hurtig nok til at bage, den ovn. Det er bare rundstykkerne, den ikke vil varme. Eller... Det vil den gerne. Den vil bare ikke brune dem. Medmindre man vil have dem brændte, for det sker stort set fra minut til minut. Mærkelig ovn. Men min dejlige mand kommer hjem om lidt! Woohoo! Jeg burde gå ned og vente på ham, vi skal jo bære sodavand op. Jo, det gør jeg!

Ih, nu er han kommet hjem, og hvor var det skønt at se ham igen. Han sagde også, at han havde savnet mig! Det elsker jeg, når han siger, når han ikke har været væk så længe. Han er en kærlig mand. Jeg skal snart til at lave pizzadej, jeg laver den gode dér, og så skal jeg have bagt hvidløgsflutes. De kan ligeså godt komme i ovnen samtidig. Men nu har jeg snegle, jeg har boller og jeg har grovboller. Det var meningen at jeg ville give Basse nogle kanelsnegle med hjem, men glasuren kunne ikke nå at tørre, og man kan jo ikke bare gå ud fra, at han og Kirsten har flormelis derhjemme.

De gav os et gavekort til Kop & Kande på 500 kroner i indflytningsgave! Det er godt nok vildt... Jeg mener, det er dejligt nok, men det er pokkers mange penge. Vi har lige fået et brev ind ad døren, hvor der står, at vi skal betale 5.350 kroner til kommunen inden 1. december. Wow! Hvor pokker skal vi få DE penge fra?! De er villige til at lave en afdragsordning, så vi kontakter dem lige i morgen. Godt så. Så må jeg jo få opdateret mine udregninger til banken, når vi skal til møde dernede. Det er for mig selv, for de har jo tallene på computeren. Jeg har købt 3 par Everlast tennissokker til René, fordi de virker rare,og så købte jeg 2 par rag sokker til mig selv, fordi jeg alt for ofte har kolde fødder. Det er min last, det har jeg haft siden barnsben.

Måske jeg skulle samle dejen til pizzaen nu; den skal jo hæve i 20 minutter, og jeg skal også skære alt det dér gejl ud. Jeg tror måske, at jeg venter med hvidløgsflutesene til senere. Jeg har simpelthen ikke plads til alle de forskellige ting. Der er SÅ meget halløj derude, altså... Men i det mindste smager det godt. Ej, det håber jeg. Jeg har ikke smagt noget af det endnu. Jeg skal bage den dér pizza. Det bliver nok bedre end sidste gang, hvor jeg kom til at lave en deep pan pizza. Dejen var ca. 1 cm tyk i bunden. Den skulle gerne være tyndere. Hehe.

Men jeg nåede ikke over for at vaske. Pis. Jeg fik heller ikke ringet til lægen og spurgt, om jeg skulle være fastende. Ej, sikke noget rod. Måske jeg kan skrive en e-mail, men de kan nok ikke nå at svare på min e-mail inden i morgen tidlig 6:40. Damn, det er tidligt. Men så får vi ganske gratis kørsel. Det er jo udmærket. Så tager vi selv hjem. Jeg aner ikke, hvad jeg skal have målt, så det kunne være rart at vide, om jeg skal være fastende. Jeg kan huske at der stod, at jeg ikke behøver at være medicinfastende, men må jeg spise, og må jeg drikke andet end vand? Skal jeg spise? Nogle blodprøver kræver jo, at man har spist. Men det er så tidligt, så jeg ikke kan indtage noget alligevel. Jeg skal have fat i René. Han skal være fastende i 8 timer før han skal have taget blodprøver. Det betyder, at han skal være fastende fra klokken 23. Men der er vi gået i seng, når vi skal op så tidligt. Jeg krydser fingre for, at jeg ikke har kramper eller får et epileptisk anfald hverken på vej derind, mens jeg er derinde, eller på vej hjem. Jeg hader at være epileptiker. Men det gør alle epileptikere nok.

Nå. Men det var jo den dér reol, I lige skulle se. Her er den. Smuk er den ikke, og den ryger ud, når jeg får noget ordentligt, men for nu er den fin nok.
Mit kællingegrej på øverste hylde, lidt forskelligt på anden hylde, dog mest kællingeting, mine papirer på hylde 3, og på den nederste hylde... Står mine solbriller og "se skat, vores første fælles julepynt" fra forrige år. Haha. Han er nu sød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar