Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. oktober 2011

Hans Henrik Wagner

Sikke et mærkeligt og rodet indlæg, jeg skrev i morges, hm? Jeg overvejer at slette det, men... Den slags er kedeligt. Man burde ikke slette sine indlæg, medmindre man har en reel grund. Jeg var vist bare lidt groggy. Det er ikke helt en undskyldning.

Kender I ikke det, at I har en ven, I bare ikke vil tale om bestemt ting med? Det kender jeg. Jeg får myrekryb og alverdens dårlige følelser, når Hamid skriver ting som f.eks. "Jeg har onaneret 3 gange i dag" eller som her forleden "Jeg sidder og ser RedTube lige nu" Måske er det bare mig, der er sart. Jeg kan ikke helt komme over at han "misbrugte" mig. Jeg mener; vores venskab er fint nu, men han mere eller mindre tvang mig til... Ej, vi stopper bare her. Jeg vil ikke mindes det længere. Jeg har problemer nok i forvejen.

Jeg skal til KBJ den 8. november. Jeg håber at jeg kan få indført - for Renés snak - et spørgsmål til KBJ. Han ville læse på min hjemmeside. Har han mon gjort det, og hvad synes han om mine noveller? Jeg er meget interesseret i det, men René snakker altid om alt muligt andet. Jeg skal til en gynækolog den 10. november. Lidt reklame? HANS HENRIK WAGNER. Men jeg skal lige afprøve det, før jeg kan fortælle noget om, hvordan det er. Men jeg ved godt, hvad scanningen viser. Intet. For det har den aldrig gjort. Jeg er blevet scannet igen og igen, fordi jeg har så voldsomme smerter. Men scanningerne viser intet, og jeg er efterhånden ved at acceptere, at jeg må leve med de smerter. Der er tilsyneladende ingen årsag. Suk.

Men nu vil jeg gå i bad, så jeg er klar til at gå ned og handle. Det er en god idé når klokken er 14, og butikken lukker klokker 18. René nægter at bruge gavekortet fra Basse & Kirsten, det skal gemmes, og vi mangler ting allerede nu - hvorfor fa'en køber vi dem så ikke bare? Det er jo sådan, at de resterende penge bare bliver på kortet, så vi kan shoppe videre en anden dag. Han er kedelig. Jeg har sgu aldrig handlet i Kop & Kande for 500 kroner, når det var til mig selv. Det er da superlækkert, og jeg kan dårligt vente. Og forretningen ligger hm... 15 meter fra Kvickly. Ja, 15 meter. Lidt længere hvis man vælger fodgængerovergangen. Nå, men det var det dér bad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar