Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. oktober 2011

Wauw... Godt gået søster lagkage!

Yes. Det er mig, som er skvattet 2 gange inden for 5 minutter, og begge gange på grund af kramper. Så kan man alligevel noget. Jeg stod op og sad ca. 15 minutter. Der var intet. Så gik jeg på toilettet. Der var intet. Jeg gik ind i arbejdsværelset og lagde min mobil på bordet. Der var intet. Jeg gik ud i køkkenet og åbnede køleskabet. Der var intet. Så tog jeg en kold sodavand ud og skulle til at gå ind i arbejdsværelset. BANG. Så tabte jeg sodavandet. Nå. Ind med den igen og en ny ud. Så kom jeg ind i arbejdsværelset igen, og skvattede oven på sodavandet, der nok giver mig et blåt mærke på den ene taske. Så bliver jeg liggende lidt, hvorefter jeg rejser mig for at gå ind på sengen. BANG. 3 meter længere inde mod sengen ligger jeg igen på gulvet, og må "mave" mig ind til sengen og kravle op og sidde og glo i 30 minutter. Så var det væk, da jeg rejste mig igen.

Så... nu har jeg ringet og bestilt kørsel til i morgen. Der kommer en af de dér minibusser, og jeg har fået lov at tage René med. Vi tager selv hjem, fordi der ikke er så mange mennesker. Ellers kunne vi godt få kørsel hjem også. Men jeg skal være klar 6:40. Derfor skal jeg i bad i dag og have ordnet alt det dér inden jeg går i seng. Jeg advarede hende mod, at der muligvis kan forekomme kramper, men at min mand plejer at hjælpe mig. Der var slet ikke noget problem. Normalt er det René, der ringer, og han har altid alle mulige mærkværdige "verbale slagsmål" med dem, men hende her var simpelthen så sød! Ingen problemer what so ever. Jeg tror, at jeg også selv ringer næste gang.

Jeg har sindssygt ondt i knæene nu, fordi jeg er landet på dem 2 gange i dag. Der er både et "heavy load" og hårde trægulve. Det er aldrig en god kombination. Hold kæft, altså... Hvem fa'en var det mere jeg skulle ringe til? Var det bare gynækologen? Det er klokken 10. Jeg håber at jeg kan få en forholdsvis tidlig tid. Altså; som i "tæt på" - vi bor jo lige ovre på den anden side af gaden! Jeg er altså også nødt til, her i november, at komme til en fodspecialist, fordi de negle altså opfører sig som... Ja, som noget der opfører sig mærkeligt.

Ellers er der vist ikke så meget at sige her til morgen... En heeel dag alene. Øv. Men jo, Luksusfælden bliver genudsendt på søndag. Flot at jeg skal ind på TV2s hjemmeside for at finde det, fordi TV3s hjemmeside er alt for uforståelig og rodet. Psh.

Nå, René har vist sovet nok. Han bliver jo hentet om en halv times tid. Hans morgenmad er også lige blevet færdig, så det passer jo perfekt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar