Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. oktober 2011

Eddikesyre-orgie

René er gået amok med eddikesyre. Han putter det overalt på badeværelset og køkkenet, på trods af, at jeg har sagt til ham, at man altså godt kan bruge  almindelig lagereddike først. Det er som om han totalt spontant er gået amok i at afkalke alt. Jeg har haft handsker på, men René mener ikke, at det er nødvendigt. "Jeg har arbejdet med syre før" - Psh. "Jeg kan jo mærke når det begynder at svie". For fa'en altså. Jeg er fuldstændig... forbløffet over at han være så ligeglad med at få syre på hænderne? Skørt. Og så kalder han mig tosse.

Jeg drikker til jeg bliver blå i hovedet, men jeg har stadig ondt i halsen. Dog ikke så meget som før. Jeg har lige været nede for at tømme postkassen. SYYYYGT mange myg i opgangen, altså...  Jeg har aldrig oplevet så mange myg én sted. En eller anden åbner døren om aftenen/natten, og lyset i opgangen er jo altid tændt. Det er bare så voldsomt, jeg har aldrig oplevet det som det var i dag. De svævede rundt om ørerne på mig og jeg måtte "baske" mig vej ned. Det var så overdrevet, altså... Jeg har sikkert fået 10 stykker med ind, eller sådan noget, selvom jeg åbnede døren, løb ind og smækkede den i igen. De er sat'me hurtige. Sygt.

Jeg skal faktisk have støvsuget. Og fundet ud af, hvor vores "nye" ting som ubrugt sæbe og tandpasta og shampoo osv., skal ligge. Tror jeg har fundet et sted, men det er ikke så stort. Der skal jo også plads til mine bleer og bind. Jeg smed det dog også kun derind i går, fordi jeg var i gang med at ordne køkkenet. Måske er det bedre at opbevare medicin dér. Det passer nok meget godt, tror jeg! Det vil jeg gøre. Jeg skal alligevel have fundet et sted til alle mine false-face produkter skal hen. False-face produkter er mit makeup. I har nok set forskellen på, når jeg har makeup på, og når jeg ikke har. I dag har jeg knoklet og ser sådan her ud:



Haha. Horrible. Utroligt så stor forskel der er på makeup og ikke-makeup. Men som sædvanligt ligner jeg en junkie, der har været på rov hele natten. Og så hører jeg jo så musik med mine supersmarte hovedtelefoner, som kun virker i det værelse, jeg sidder i. Haha.

Nå, men... Ja. Jeg er træt. Men på trods af, at klokken kun er halv to, har jeg allerede taget 3 lure i dag. Men jeg stod så også op halv fire. Haha. Det bliver tidligere og tidligere. Måske en mindskning af Seroquel Prolong gør, at jeg ikke er så træt mere - men det er jeg jo, for jeg sover bare om dagen i stedet for. Jeg tager Seroquel om aftenen. Mærkeligt. Oh well.

Jeg har sat mig for, at inden klokken er 16, har jeg været i bad. For i går var jeg ikke i bad, men det var jeg i forgårs, og når man ikke magter det HVER dag, er hver anden acceptabelt. Jeg glæder mig! Jeg skal faktisk ned og handle i dag - men vi har udskudt det til i morgen! Vi har begge to vildt ondt, og håber på, at det er bedre i morgen.

Yeah.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar