Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. oktober 2011

Ondt allevegne

Ej, for pokker! Jeg har lige spist en portion aftensmad, og nu har jeg megaondt i maven. Det er nok fordi jeg ikke har spist noget i dag, og jeg så lige pludselig fylder mad ned i den. Jeg har fået det vildt dårligt. Øv. Jeg tror faktisk, at det dér med aftensmad er en dårlig idé, hvis jeg ligefrem bliver syg af det. I dag har jeg drukket næsten 2 liter væske, fordi René har tvunget mig til at drikke. Han sagde at hvis jeg ikke snart begynder at spise, så ringer han til lægen. Haha. Som om lægen gør noget. Jeg lider ikke af bulimi eller anoreksi. Jeg er bare ikke sulten og tørstig. Det kan være noget af medicinen, selvom det skulle være mærkeligt at der kommer en bivirkning af medicin, jeg har taget i månedsvis. Ondt i hovedet, ondt i maven og diarre. Sikke en sammenblanding. Jeg gider ikke at leve på den her måde. Jeg er afhængig af hovedpinepiller. Jeg har hovedpine hver dag, og selvom de ikke virker, tager jeg dem alligevel. René holder øje med, hvor mange jeg tager. Eller snarere hvor ofte. Jeg er også enormt træt konstant. Jeg ved godt, at der er bivirkninger ved at drikke og spise for lidt, men altså... Jeg får også ondt i maven og kvalme af at indtage noget. Jeg bliver nødt til at gå i seng snart, selvom klokken kun er 19. Jeg kan jo bare tage en aftenlur. Det gør jeg jo så tit. Det skader ingen. Jeg kan sagtens gå i seng nu og vågne klokken 22, og stadig sove til klokken er 9 eller deromkring. Men hvis jeg går i seng klokken 22, vågner jeg ved 3-4 tiden og kan ikke sove længere. Om en times tid skal jeg lige sms'e Katja, så jeg venter til klokken 20 med at gå i seng. Også selvom jeg har det skidedårligt lige nu. Jeg går ikke i seng for at vågne igen om en time.

Jeg skal også have taget de pokkers blodprøver på onsdag. Ja, det skal René jo så også. Vi skal være fastende begge to. Nej, vent, jeg skal vist ikke. Jeg må lige have fat i lægesekretæren og spørge. Hun ved det vel. Synes der stod noget om, at jeg ikke skulle være medicinfastende. Det skal René jo. Uha. Det bliver en hård morgen, med ingen smertestillende. Men han skal have målt hans blodprocent og testes for diabetes 2. Jeg blev testet for nylig, og mit blodsukker er fint nok.  Det tror jeg bare ikke, at Renés er. Han drikker omkring 13-15 liter væske i døgnet. Det er altså ikke normalt. Han har vist ikke andre symptomer, men noget må der være galt. Man har ikke behov for så meget væske. Han er tørstig hele tiden. Mine øjne svier. Jeg undrer mig over hvorfor. Jeg har stegt bacon - måske er det derfor, selvom der var gennemtræk. Jeg snakkede i telefon med min mor. Og så ringede René og ævlede løs, og da han lagde på, ringede jeg min mor op igen. Det er længe siden, jeg har snakket med hende.

Hold op, hvor er jeg træt. Jeg er fuldstændig færdig, jeg har intet energi i kroppen. Jeg har selvfølgelig heller ikke lavet noget. Jeg har snakket med Katja hele dagen (over e-mail) men jeg har intet overskud til at gå ned og handle, så jeg blev hjemme i dag. Jeg er totalt tom for energi - bare det at komme på toilettet trætter mig. Men jeg er jo så også i underskud af adskillige vitaminer, vil jeg tro. Jeg spiser jo bare en bakke vindruer her og der. Men dem er jeg også begyndt at få ondt af, så jeg spiser faktisk heller ikke noget frugt. Det er skideirriterende at René vil ringe til lægen. Jeg har ingen sygdom, altså, jeg er bare hverken sulten eller tørstig. Han tvinger mig til at drikke og skælder mig ud fordi jeg ikke spiser. Men jeg er ligeglad. Jeg får kvalme alene ved tanken om at indtage mere. Og det har jeg, fordi jeg ved at jeg får ondt.

Jeg tror alligevel, at jeg går i seng nu. Så må jeg bare lige sætte uret til klokken 20, så jeg kan huske det. Eller bede René om at gøre det. I hvert fald er det en aftenlur herfra. Godnat så længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar