Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. oktober 2011

Jeg stemmer på franskbrød!

Jeg glæder mig sådan til køleskabet kommer! Det bliver bare den bedste optur siden vi flyttede ind! Love it! Denne flamingokasse med "CoolGel" er snart på vej ud" Dens dage er talte! Yeah.

Ellers har jeg... sovet elendigt. Jeg synes jeg drømmer mange ubehagelige drømme for tiden? Jeg sover bedst, når René er vågen ved siden af mig. Sådan kan det ikke altid være, men... Ja. Når arbejdsværelset kommer i stand og han får det bedre. Så vil han ikke ligge derinde konstant.

Jeg har sovet elendigt og har lovet René at vi går ned og handler sammen i dag. Jeg vil helst have det overstået hurtigst muligt, så jeg overvejer at gå derned klokken 9, men jeg gider ikke at gå derned alene, og René sover. Og han skal først have morgenmad og bla bla bla. Hvorfor kan vi ikke bare købe e franskbrød hos bageren? Jeg føler at det er en god ide at gå ned og handle om en times tid. Jeg skal have lavet en indkøbsseddel. Tough one. 
Jeg synes at jeg sker skygger overalt, på en psykotisk agtig måde. Bevægelser, på væggen, i stuen. Højst ubehageligt. Det kan være et levn fra drømmen. Men det føles ikke sådan, Måske jeg skulle gå ind til René...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar