Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 27. oktober 2011

Receptpligtigt medicin

Så har jeg gået en tur, lavet risengrød og vasket op imens. Yay! Så er alt på plads. Jeg havde en uåbnet liter minimælk, som skulle bruges senest i dag - og heldigvis havde jeg grødris. Så jeg lavede risengrød, som står og køler af nu. De skal i køleskabet. Jeg har lavet 3 bakker, så jeg kunne vaske gryden af med det samme.

René sover, han gik i seng uden jeg opdagede noget, så det kom lidt bag på mig. Måske frøs han. Han sover stadigvæk, men hans telefon går i gang klokken 21, når det er tid til aftenmedicin. Så han står op klokken 21, går jeg ud fra. Ellers slukker han den og sover videre. Hehe.

Jeg har i dag selv taget en lur, fordi jeg frøs, havde ondt og var træt. Men det var en elendig lur, for der var for koldt i soveværelset, så jeg fik ikke varmen. Rimelig øv - men sådan er det. Jeg kunne jo bare have bedt René om at skrue op for varmen. Tror faktisk at radiatorerne er slukket, fordi vi har luftet ud. Ja, altså, det gør vi jo hver dag, men af og til glemmer vi at tænde radiatorerne, og så kan vi ikke forstå, hvorfor der er så koldt. Haha. Molbo.

Så har jeg fundet brillerne frem, det er nok et halvt års tid siden jeg sidst har haft dem på. Rimelig stupidt, når man tænker på min synsevne. Eller hvad man kalder det. Mangel på samme. Jeg bruger jo ikke kontaktlinser. Men jeg har dem på nu - skønt. Jeg kan se! Og så vil jeg gerne fremhæve, at jeg ser godt ud med briller, selvom jeg ikke lægger anden makeup end lige mascara - for man kan ikke se det alligevel! Hehe. Makeupbesparende. Good thinking!

Jeg kunne faktisk godt spise lidt risengrød nu, men jeg spise aftensmad ved... hmm... et eller andet sted mellem 17:30 og 18:30, og jeg skal ikke spise mere i dag. Men det står bare derude og kalder, ikke? Riiiikkeeee.... Hehe. Det ender med, at jeg gufler en af dem, og så sætter de to andre i køleren til i morgen, for der er ikke noget mere lækkert end kold risengrød til morgenmad.

Ellers... så ved jeg ikke, hvad jeg skal lave nu. Jeg har ingen planer, og intet at foretage mig. Ville gerne lige have støvsuget køkkenet, men René sover, og klokken er næsten 21 - vores overboer synes nok ikke den bare er fjong. René støvsuger klokken 1 om natten - utroligt at vi ikke har fået nogle klager endnu. I morgen går jeg over og vasker. Jeg har lavet en plan, som vi skal være fælles om at opretholde. Og der står, at jeg skal vaske tøj på tirsdag. Og nej, det skal jeg ikke. Så jeg vasker i morgen, og gemmer mit pæne tøj til tirsdag. Jeg kunne godt gå hen og vaske nu, men vasketøjet ligger inde, hvor René sover, så skal jeg vække ham for at kunne komme hen i vaskeriet. En dame sagde at det var døgnåbent. Men det må jo stå derovre et sted, så jeg ikke sætter tøj over, der ikke kan nå at blive færdig før butikken lukker, havde jeg nær sagt. Jeg mente vaskeriet.

Men jeg ved at René ikke vil have at jeg går derhen nu, og jeg ved også, at han ikke vil med nu, men sikkert i morgen. Jeg vasker ved 9-tiden i morgen. Det har jeg lige besluttet mig for. Helst 8:30, der er nok ikke så mange, men jeg ved det ikke, for jeg har faktisk kun brugt vaskeriet 2 gange siden vi flyttede ind. Hehe... Utroligt, egentligt, for ingen af os har særlig meget tøj. Hurra for at gå rundt i det samme tøj altid. Ej, jeg ved godt at det er fælt at have de samme bukser på i flere dage, eller tage en T-shirt på, have den på hele dagen, sove i den, og så bare have den på igen dagen efter. Men jeg har vitterligt ikke særlig meget tøj. Jeg bliver nødt til at spare på det. Apropos det - jeg mangler et par bukser. Hvis de ikke ligger i vasketøjskurven, er det fandeme mærkeligt... Men det gør de nok.

Nu vil jeg se at få risengrøden i køleren, få taget min aftenmedicin og tigge medicin af René, for min ryg er ved at blive slem igen. Jeg vil gerne påpege at det er ekstremt dumt at tage andres receptpligtige medicin, det skal man ALDRIG gøre, og det er mig, der gør noget dumt og burde lade være. Husk det. Det er MIG der er dum, og det er DIG der aldrig tager andres receptpligtige medicin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar