Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. oktober 2011

Den skizofrene genre

Jeg har en ven (eftersom jeg kun har én ven, ved vi alle sammen godt at det er Hamid) som bare er ved at begå en mega fejltagelse, og jeg håber så inderligt at det er mig, der tager fejl, og at det kan gå for ham. Han har oprettet en bruger på en heavy metal dating side, hvor han har mødt en sød pige, som han skriver e-mails med hver dag. Det er skønt for ham, og især hvis de kan få f.eks. et forhold ud af det. Problemet, som jeg ser det, er at Hamid er sindssygt ustabil, og skifter fra heavy metal til småbørnesange som f.eks. "Lille Peter Edderkop", persisk musik, pop, dance, trance og hvad han ellers skriver til mig, at han hører og aldrig vil høre andet. Jeg skrev til ham, for at spørge ham om han har udarbejdet en plan for, hvordan han skal fortælle hende om den næste periode, og om han skal fortælle hende, at han skifter mellem genrerne og "aldrig kommer til at høre heavy igen" og op til flere gange har spurgt mig om jeg vil købe alle hans heavy cd'ere. Han svarede tilbage her til aften "Hun er god nok, hun lytter også til middelaldermusik" - han har slet ikke forstået essensen af det, jeg skrev. Men jeg håber det bedste for ham.

Jeg har lige læst en anmeldelse af filmen Zookeeper med Kevin James og mange andre kendte navne, og anmelderen lægger filmen i en "Skizofren genre". Hvad er det for noget bæ at skrive? Man kan ikke slynge om sig med ord, man ikke ved hvad betyder. "Skizofren genre"? Den genre har jeg og sikkert mange andre aldrig hørt om. Det er simpelthen så dumt! Jeg er lidt sur over det, men René er "stødt" over det. Det er måske lige i overkanten, men jeg bliver jo altid sur når "skizofreni" bliver misbrugt. Det er ikke et skældsord, det er en psykiatrisk diagnose.

Min kære mand og jeg selv havde tænkt på, hvad vi skulle lave til aftensmad her i weekenden. Det var svært, og vi blev ikke sådan enige om noget. Heldigvis da havde jeg gær hjemme, så jeg kunne bage en pizza. Totalt irriterende, altså - hvordan kan man glemme at købe aftensmad, og så om lørdagen?! Men okay - Kiwi har åben i morgen.

Jeg får slet ikke skrevet på min historie, og det går mig lidt på. Men jeg har sovet. Jeg har tilbragt alle mine dage i min seng, bortset fra, når vi har været ude at gå. Jeg har været oppe en time eller to her og der, men generelt har jeg bare sovet. Det er ikke fordi jeg har været træt. Det er fordi jeg ikke helt har kunne håndtere verden. Så er min løsning at sove på det. Jeg har været meget vågen i dag. Men jeg stod så også først op her klokken 12 eller sådan noget. Ikke helt sikker, men jeg mener at klokken var 12. Jeg har taget en times tid her til aften - men det er sådan set også dét. Men jeg må altså mande mig lidt op og få skrevet på den historie. Ellers må jeg kaste mig over novelleskrivningen. Hm. Spørgsmålet er, om jeg har flere novelleideer. Jeg føler mig ret idéløs for tiden. Men det kommer jo nok på et tidspunkt.

Menøh... Personen i den skizofrene genre takker hermed af for i dag (elsker at det rimer) og håber at alle læsere har det godt og rart - og sover godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar