Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. oktober 2011

Stiv græker

Wow.... Hold da op for regulær lortedag! Jeg har haft kramper stort set hele dagen, og jeg har bare siddet og gloet og ventet på at de ville gå væk i 3 timer, indtil jeg lagde mig til at sove igen. Så altså... Jeg har sovet til klokken 17 i dag.

Vi var hjemme hos Kim og Majbrit i går alligevel. Det var hyggeligt, Kim tændte ikke fjernsynet men deltog i samtalerne, de havde lavet flæskesteg - Fie lå på min nakke og gemte sit hoved i mit hår og slikkede lidt på det, og på sig selv (Fie er en af deres 3 katte). Det var faktisk rigtig rart. Fie er en dejlig kat. Synd at hun har kræft. Det har hendes søster, Perle, også, fremskredet på nøjagtig samme plan. Nå, men så blev jeg pludselig syg og væltede rundt som en stiv græker. Fra parkeringspladsen og til vores bolig gik jeg totalt sært og var ved at vælte ind i buske og støde ind i parkerede biler. René fik fat i mig og støttede mig op i lejligheden, hvor jeg gik i seng. Det var vildt ærgerligt, for det var simpelthen så hyggeligt.

MOR skal opereres i hoften her i slutningen af november, og være indlagt i 3 uger. Vi har aftalt, at vi låner bilen så længe, og kører ned og sørger for, at hendes kat, Emma, har det godt og får mad, samt at sove der et par nætter engang imellem. Det bliver sikkert hyggeligt nok. MOR har 2 computere, og  så kan vi sidde og lave hver vores, eller vi kan tage nogle film med, som vi kan se. Det er en kørsel på 45 minutter mellem os og hende, så vi kommer til kun at bruge bilen til det mest nødvendige, for ellers kommer det til at koste vildt meget i benzin... Selvom vi geren VIL være det, er vi ikke millionærer. Det er jo også bedre for helbredet at GÅ ned og handle, selvom der er lidt  langt. Det er en rar tur, og det giver dagens daglige motion. I dag har vi ikke været nede og handle, og vi kommer det nok heller ikke. Men vi går en tur senere, når vi har spist, regner jeg med. Jeg er i gang med at lave mad nu, faktisk. Fordi jeg har haft kramper dagen lang og har sovet så meget, har vi som sagt ikke været nede og handle, og selvom vi spiser om 30 minutter og de lukker klokken 20, og vi sagtens kan nå det, så skal vi ikke gå den vej. Vi går en "runde" tror jeg, bare sådan lidt rundt i nabolaget - jeg skal fandeme ikke befinde mig i Boholte centret om aftenen. Det er alligevel også ALT for langt at gå. Det er til medicin. Der ligger godt nok en Kiwi lige midt i centret, som har åbent til klokken 22, men deres frugt og grønt... Ej, det går ikke. De har masser af slik, men det er jo ikke det, vi skal have.

Nå, men maden kalder. Næste projekt er Renés moster og onkel, som kommer og spiser på onsdag. De er fine mennesker, så maden skal være fin. Jeg kan bare ikke finde på andet end bøffer fra slagteren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar