Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. oktober 2011

Baby make time for love!

Ej seriøst. Jeg HAR rent faktisk tudet hele eftermiddagen fordi jeg ikke kunne rumme mine følelser for René. Det var rart at Katja sagde at hun har det på samme måde med Holst! Men I så hvor smuk (gnæg-gnæg) jeg var på det andet billede i dag. Nu ser jeg sådan her ud. Meget godt gået af en mascara, som ikke er vandfast, at jeg har tudet så meget at jeg ikke kunne se hvad jeg skrev i 2-3 timer! (og ja, jeg synger)
Tryk på billedet hvis I vil se min yderst holdbare mascara. Det var faktisk også den, jeg havde på første sne-dag sidste år. På vej ned på tanken, perfekt makeup - og da vi nåede ned på tanken var håret frosset, tøjet var gennemblødt og vi frøs som sindssyge. Da vi nåede hjem måtte vi snige os ind på badeværelset, smide alt, overtøj, tøj, sko, undertøj og tørre os med håndklæder - men Rikkes makeup sad perfekt! Og igen; jeg havde ikke vandfast mascara på, og øjenskyggen var bare en billig en fra Oriflame... Haha... Genialt. En ganske almindelig øjenskygge.
Indrømmet - jeg er ikke så god til at lægge mascara, som man kan se på dette billede, men det her billede er faktisk taget da vi kom hjem og havde fået tørt tøj på. Jeg ville forevige den vidunderlige øjenskygge.

Nå! Som overskriften siger: "make time for love" (fra The Laws "Stone Cold" - og det er en gammel sang med et nu ikke-eksisterende band). Derfor burde jeg gå i bad nu, men jeg er ligeglad, for René har heller ikke været i bad i dag! Haha! Nu er det helt sikkert "time for love" - synes bare at I skulle vide det. Det er vigtig info. Især fordi René endnu ikke ved det. HA! Så kan han lære det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar