Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 26. oktober 2011

En god dag trods gårdagens overdosis

Jeg ser goddamn motherf*cking godt ud i dag! Det var dog helt utroligt! Et par jeans, en pæn bluse, pæn makeup og smuk frisure. Yeah. That's me. Jeg ville tage et billede af det, for ligesom at dokumentere min skønhed - men besluttede mig for at lade være. Der er for mange billeder af mig her i "Just because I said so". Så det må der skæres lidt ned på.

Jeg var været i bad (uuhh!) fordi jeg tog en overdosis i går, og sagde til René, at hvis der kom mærkelige bivirkninger, måtte han under ingen omstændigheder ringe efter en ambulance, for jeg havde fedtet hår og lugtede af sved. Med "overdosis" mener jeg ikke en håndfuld Ipren. Jeg havde glemt at tage morgenmedicin, og jeg opdagede det først, da jeg skulle tage aftenmedicin. René og jeg besluttede i fællesskab at jeg skulle tage alle pillerne, for at undgå kramper i dag. Jeg fik ondt i alle muskler, men der var ikke andre bivirkninger end at jeg sov helt til 9:30. Så jeg har sovet godt. Det gjorde jeg også. For René havde lovet at holde øje med mig. Ingen kramper i dag, og ved godt mod. Og i dag HAR jeg jeg taget morgenmedicin. Super.

Om lidt skal jeg ned i Kvickly. Fandeme om jeg gider, men jeg er lidt nødt til det. Sådan er det jo. Vi skal have fundet på aftensmad der ikke koster særlig meget, for vi er SÅ meget på røven. Haha. Det er godt nok længe siden vi har været SÅ fattige! Hvis vi ikke havde fået de 700 kroner af min farmor... Ej, jeg tør ikke at tænke på det. Men nu er det snart "lønningsdag". Så kan vi starte på en frisk. Spare bedre på pengene. Men der vælter jo heller ikke så mange regninger ind. Flytteregninger. Det skal nok gå.

Så opdagede René et megastort blåt mærke på min mave. Eller et sted mellem hoften og maven. Jeg aner ikke, hvor det er kommet fra. Seriøst. Jeg har på intet tidspunkt slået maven. Sært. Men det er mange ting jo. Jeg føler mig sådan lidt småsvimmel... Det er da sært. Det har jeg ikke gjort siden forrige søndag. Det er åbenbart noget,som kommer og går. Men det er vel okay, altså, hvis det ikke udvikler sig til mere, og det gør det ikke. Så det er okay. Men jeg har tabt mig en centimeter eller 2 mere. Yeah. Jeg klarer den nok, selvom jeg kører på Deprakine. Lortemedicin. Men en dosis på 300mg er åbenbart ikke skadeligt for vægttabet - superduperdingdong godt!!!

Nå. Jeg kan skrive i evigheder, og der kommer helt sikkert flere indlæg i dag - så de må jo holdes lidt korte. Jeg ved ikke hvor langt det er - men er det langt, beklager jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar