Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. oktober 2011

Let it rock!

Plakaten med Type O Negative, jeg gerne ville have, kommer i stedet til at blive et billede i omtrent A4 størrelse, og min veninde vil gerne lave det for mig. Det er et, jeg selv har sammensat - jeg har naturligvis ikke taget billederne selv. Men det ser sådan her ud - tryk for større visning.
"It's never enough" er en titel på en af deres sange, og den måde, "Type O Negative" er skrevet, er gennemgående på samtlige plader. Jeg synes at det er rigtig godt, og det vil jeg gerne have stående. Jeg har masser af billeder, men... Ja. Det her er lige præcis det, jeg ønsker. Måske fordi jeg selv har "lavet" det.

Men ellers har jeg brugt eftermiddagen på at sove, fordi jeg fik ondt i hovedet. Jeg vågnede dog tidsnok til at se "Luksusfælden" - jeg elsker det program!

Jeg har seriøse problemer med internettet, så dette indlæg når nok ikke frem. Men så må jeg skrive det igen senere. Eller skrive om noget andet senere. Who knows - who cares. Right?

Jeg synes jeg har en pissefed afspilningsliste på min telefon, så jeg har sat hovedtelefonerne på (dem fra hospitalet) og sidder og nyder dén i stedet for på computeren. Hvorfor mon jeg ikke har taget en kopi af den som afspilningsliste til computeren? Nå. Det er nok fordi jeg ikke ved, hvordan jeg skal gøre. Men sådan er det jo bare. Heldigvis tager den ikke så meget strøm bare ved musikken - og den kan lades op ganske nemt. Mens jeg sover! Hooray! Jeg elsker at danse mens jeg vasker op. Men nu har vi skruet op for radiatorerne for her var sgu ærligt talt lidt koldt - den var helt nede på 23,6 grader! Jeg sidder også og fryser nu, for den er i hvert fald ikke kommet op på  27, som René lovede. måske man skulle gå i seng. Ej, jeg har sovet hele dagen. Jeg må hellere være oppe en times tid endnu - klokken er ti minutter i elleve. Det er liiige tidligt nok.

Elsker man ikke bare "Hero" med Chad Kroeger og Josey Scott? Hvis man ikke gør, er man ikke cool. Man behøver ikke at kunne lide "Spiderman" - men sangen, den skal man fandeme elske for at være cool. Der er mange sange, man burde høre, hvis man skal gå under betegnelsen "cool" - i hvert fald i min bog! Hvis man ikke kan lide rockmusik, skal man altså elske "Call Me" med Laust Sonne - andet kan ikke gå. Har man endnu ikke fundet ud af Sonnes talent, vil jeg sige, at man skal elske "Cherry Lips" med Garbage! Elsker man den, er man monstercool. Og elsker man noget med Type O Negative er man megamonsterfuckingcool. Yeah. Sådan er dét. Same goes for MM. 

Ellers sidder jeg med min halvlunkne cola, som var kold da jeg hev den ud af fryseren for 2 timer siden, men kun har fået drukket 1 glas...  Det sker altid for mig. Måske jeg skulle købe nogle halvliters og fryse min sodavand/saftevand ned i halvliters i stedet, så jeg kan nå at nyde dem kolde. Yeah. I'll do that. Jeg har fået vasket op og gjort køkkenet rent. Onsdag-fredag  - en af dagene - kommer de med mit køleskab. Yaaay! Jeg trænger SÅ meget til et køleskab! Jeg skal selvfølgelig også have afrimet fryseren. Men et køleskab! Mit største ønske i snart en måned. I hvert fald 3 uger. Damn... Jeg vidste ikke at det var så svært at leve uden køleskab, selvom jeg havde en god idé om det. De dér flamingokasser ryger så langt væk jeg overhovedet kan kaste, og det samme gør frysepakkerne! Jeg har fået nok af alarmer. Klokken 23 og klokken ca. 16. Der ringer alarmen, og så skal der skiftes poser. "Jamen vi handler jo hver dag" - Blah! Det her er fandeme et helvede! Hader det seriøst. Nu skal jeg have et køleskab! Kan I mærke min begejstring?! Ellers må jeg råbe mine jubelråb lidt højere. Hehe. Køleskab. Wauw. Best thing ever!

Nu taber jeg jo en del hår i dag, fordi jeg har sovet med håret sat op, og derefter har taget elastikken ud igen. Og sådan er det ret ofte. Og så er det jeg undrer mig... Hvorfor ender de hår altid i bh'en? Jeg spørger bare, altså.

Uh, og hvis man kan lide unplugged udgaven af "Lake of Fire" og "Where Did You Sleep Last Night" af Nirvana er man også cool! Uh, og Crash Test Dummies' "Mmm Mmm Mmm Mmm". Lækker sang!

Nå. Men nu er det på tide at... At... Jeg har faktisk lavet alt, hvad jeg skulle i dag... Jeg mangler at vaske tøj. Det kan jeg jo lige gå over og gøre? Jeg må nok ikke for René, medmindre han går med, og han har nok for ondt og bla bla bla. Know the story. Jeg går over og vasker, når jeg står op. Det skal jeg. Onsdagsopgaven er faktisk støvsugning. Da jeg lige fik kigget efter, er tøjvask først torsdag. Menøh... Jeg vil gerne have rent tøj på, når der kommer fremmede i mit hjem, også selvom de bare smider køleskabet i køkkenet og skrider igen. På den anden side kan René vel godt håndtere den slags selv? I morgen SKAL jeg have ringet til kommunen. Psh. René har lovet det siden søndag eftermiddag at han ville gøre det. Mandag. Tirsdag. Intet. Onsdag gør jeg det selv. Yeah. Jeg er cool. Jeg kan ringe op på kommunen. Psh.

Men nu slutter jeg. For som sagt har jeg lavet alt, hvad jeg skal i dag, og jeg vil gerne bare slappe af. Måske skulle jeg læse lidt, eller se en film med René. Det er også længe siden, vi gjorde det. Det var en eller anden hylende morsom film med Tim Allen. Ham kan jeg sgu godt lide. Man blev træt af ham efter "Tool Time" ("10 tommelfingre") men han har faktisk formået at komme tilbage. GO TIM! You can do it! Ej, det er jo ham bonderøven i "Waterboy" der skal sige det, i den dér scene hvor Adams (jeg kan fandeme ikke huske, hvad han hedder i filmen) mor ligger på hospitalet og hele byen står foran vinduet og råber at han skal komme tilbage til football-holdet, og så råber bonderøven "YOU CAN DO IT" - det er jo selvfølgelig Rob Schneider. Han er næsten altid med i Adam Sandlers film. Adam Sandler er bare megaskæg. Ikke Jack Black skæg, men tæt på. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar