Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 28. oktober 2011

Min mand!

Jeg gjorde mig lækker i går. Barberede endda ben og tog parfume på. René sagde et eller andet om, at jeg skulle være lækker for vores overfaldsmænd, når vi skulle gå en tur. Så sagde jeg, at jeg havde gjort det for ham. Han sagde "Det ved jeg godt, Musen. Men du er altid lækker" - aww... Jeg har altid uglet hår, gammel makeup, lugter af selvdød gnu, og har pletter på tøjet. Og så siger han, at jeg er lækker alligevel. Kan man få en dejligere mand?

Jeg har inviteret mine svigerforældre til kaffe tirsdag formiddag. På vores bryllupsdag var vi med mine forældre hjemme og spise frokost - så i år kommer Renés svigerforældre til formiddagskaffe. De går efter et par timer, så skal René og jeg ned og handle, og så skal vi hjem og hygge maks! Jeg håber ikke at vi bliver uvenner. Jeg ved godt, at jeg er ussel, men jeg er villig til at gøre ALT for at undgå uvenskab. Derfor vil jeg give ham ret i de diskussioner, der måske kommer. For jeg VIL have den perfekte bryllupsdag.

Uh, nu hvor jeg har fået briller på, er det som om det er svært at fokusere. Jeg sidder hele tiden og falder i staver og skriver uden at kunne se, men ser bare en sort masse på hvidt papir. Så blinker jeg lige engang, så er det væk. Men det er kun herinde. Eller på e-mailen. Der, hvor jeg skriver. Det belaster mig meget, men jeg går ud fra, at det er en del af at vænne til sig til briller. Jeg synes selv, at jeg ser godt, men måske er styrken forkert. Jeg har ikke en skid forstand på briller, og jeg ved ikke, hvilken styrke, jeg bruger nu. Synes bare, at jeg falder ind i en trancelignende synsoplevelse ganske tit. Eller får tunnelsyn. Dér, hvor alt bliver sløret, og der kun er det, man skriver, som er tydeligt.

JEG HAR TALT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar