Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 21. august 2012

Bla bla bla

"Every 1's a winner, baby..."
 
Det er en sang med Hot Chocolade. Jeg synes at det lyder bedre med "Everyone's a winner, baby"
 
Jeg er ked af det, igen. Over det, der altid gør mig trist og dårligt tilpas. Min intelligens. Eller mangel på samme. Når jeg hører om, ser vognen med studenter, bryder jeg sammen. Jeg kan ikke engang tænke på det uden at blive ked af det. Af og til bliver jeg sur på studenterne, fordi de går så meget op i, at alle skal vide det. At de er KLOGE. At de er INTELLIGENTE.  De smører ud i ansigtet på mig, at jeg kun fuldførte første år på HTX. Alle siger "Jamen, du var jo syg, du var indlagt og havde det skidt" - Det er bare IKKE en god undskyldning. Jeg er ynkelig fordi jeg skriver den her blog. Jeg er ligeglad. Jeg er ynkelig alligevel. Du tænker HUN ER FULD AF SELVMEDLIDENHED - og ja, sgu, det er jeg. Jeg skammer mig over at jeg ikke har en uddannelse. Jeg skammer over at være så uintelligent, at jeg ikke kan finde ud af at tage en simpel uddannelse. "Tag en uddannelse, hvor du kan sidde derhjemme" - har du ikke fattet det? Jeg kan ikke fuldføre noget. Ikke alene er jeg snotdum, jeg har også minus på koncentrationskontoen. Jeg kan ikke koncentrere mig om at læse bøger, jeg er vild efter at læse. Min far, min tysklærer og min hjemkundskab-lærer havde ret, dengang for så mange år siden:
 
Jeg er dum.
 
(det er selvmedlidenhed, og jeg behøver ikke at blive påmindet at det er selvmedlidenhed)

2 kommentarer:

  1. Rikke, du er IKKE uintelligent for fanden. Du har svært ved at koncenterer dig, men det er fandme ikke lig med at du er uintelligent!! Det er konsekvenserne af mange års sygdom og medicin! Du er SÅ klog på mange områder, Rikke!
    Jeg bliver så ked af det, når du er så hård ved dig selv, for det er der ingen grund til.

    SvarSlet
  2. Men det nytter ikke noget. Jeg er god til ting, der er skideligegyldige - jeg er f.eks. okay til at lytte til andre, hvis de har brug for det. Men hvad fanden nytter det, når jeg ikke har en uddannelse som psykolog?! Jeg har ikke lyst til at være psykolog, men jeg er lidt desperat, så jeg vil være hvad som helst. Bortset fra luder. Det vil gøre René ked af det. Men jeg har ikke hjernen til det. René tester mig konstant, og selvom han har ret i, at jeg er intelligent og bare ikke vil indse det, så kan jeg ikke se bort fra det faktum, at JEG ikke har en uddannelse - jeg har ikke engang haft et job. Jeg er ynkelig. Min far skrev til mig i går "Når jeg læser dine e-mails, kan jeg se, at du har meget tid, noget som os hårdtarbejdende mennesker misunder dig" Muligvis lyder det ikke som kritik - men det var det.

    Jeg har aldrig haft et job, jeg har aldrig haft en uddannelse. Jeg er ked af, at jeg gør dig ked af det, Cecilie. Jeg kan bare ikke ændre de her følelser, for de har været der de sidste 14 år.

    SvarSlet