Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 28. august 2012

Smertefuld aften

Jeg vil gerne påpege, at mine knæ er så medtagede af den tunge last fra indkøbene i dag, at jeg næsten ikke kan gå, og er nødt til at spise piller og smøre knæene ind i smertedræbende gel (Felden). Fedt, ikke? Jeps, tid til selvmedlidenhed igen. Haha.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg dog skal lytte til af musik. På den ene side er der 3 sange fra MDNA jeg virkelig elsker, men samtidig er der Rize of the Fenix og Tenacious D. Det er svært at vælge. Måske kan jeg høre begge dele? Nej, for mine playlister er fede som de er. 

Puha... Jeg har lige gabt, og jeg kunne ikke lukke munden - min kæbe låste i åben stilling.  Men jeg fik rykket den, så den lukkede. Engang slog jeg en flig af kæben og tillage mig en vane med at gabe i den anden side - så derfor gør min kæbe sådan. Det er også grunden til, at jeg af og til ikke kan tygge overhovedet. Det er i hvert fald hvad kæbespecialisten på Roskilde sygehus fortalte mig.

Hvad skal jeg lave til middag i morgen? Jeg er fuldstændig blank. I dag har vi spist det samme, som vi spiste i går (*i dag er mandag, og *i går er søndag). Jeg har den vildeste lyst til ovnbagte pomfritter med remo. Det kunne være så lækkert lige nu. Men vi skal snart i seng, jo. René har taget sovepillen, så nu går der kun 45 minutter før vi skal i seng. Jeg er så træt af, at han er vågen i så lang tid. Men det er jo selvfølgelig fordi han kun tager en ½ og har gjort det i et år. På et tidspunkt har man brug for mere - og der er han så nået nu. Nu skal han have 1 tbl., men han tager stadig kun ½. SUK! Men bare jeg kommer i seng på et tidspunkt inden for overskuelig tid.

Jeg tror, at jeg lige tager et kig på julekortene.

Sov godt, folkens!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar